Category: Információ, bejelentés

Utazási tanácsadás Latin-Amerikába, Ázsia egyes részeire utazóknak

Uticélok, Ecuador, Kolumbia, Kuba, Thaiföld, USA, Venezuela, Costa Rica, Nicaragua, Kambodzsa, Haiti, Vietnam, Információ, bejelentés, Guatemala, Panama, Dominikai Köztársaság, Peru, Bolívia, Chile, Laosz, Belize, Mexikó, Honduras, El Salvador, Indonézia, Malajzia, Szingapúr, Fülöp-szigetek, Hong Kong és Makaó, Brunei, Brazília, Argentína, Uruguay, Paraguay Send feedback »
20 éve utazom önállóan, az utóbbi 8 évben szinte megállás nélkül. Csaknem teljes Latin-Amikát bejártam és turisztikai szempontból jól ismerem Délkelet-Ázsia egy jó részét is. Latin-Amerikában 6 évet éltem és rendszeresen térek vissza turista csoportokkal a térségbe. Amennyiben nem utazási irodával szeretne útnak indulni, hanem önállóan és bizonytalan egyes kérdésekben, szívesen a rendelkezésére állok. more »

Jamaicai gospel kórus és egy reggea koncert a tengerparton

Információ, bejelentés, Érdekes, poénos videók, fotók, Jamaica Send feedback »
Ezúttal nem lenge kislányok fogják rázni a feneküket, hanem ingó bingó afro nénik tólják a gospelt, de mondjuk olyan szinten, hogy a helyszínen libabőrös voltam. Jó értelemben. A videó sajnos nem adja teljesen vissza. Egész életemben vágytam arra, h… more »

Merre jártam eddig?

Uticélok, Dolgozatok, disszertációk, publikációk, Információ, bejelentés Send feedback »
Ezt összedobtam hirtelen, mivel nem tudom beágyazni, ezért cikk formájában publikálom. Amit hiányolok, hogy a Dnyeszter Menti Köztársaság nincs a listán, mert ugyan független, de nem elismert állam... more »

Heppi borzdej

Uticélok, Dolgozatok, disszertációk, publikációk, Információ, bejelentés, Panama, Brazília 3 feedbacks »
Egyuttal koszonom a jo kivansagokat. Ahelyett, h a szeretteimmel meghitten, vagy bulizva toltottem volna a 41. szuletsnapomat, aminek egyebkent en nem tulajdonitok nagy jelentoseget, mint esemenynek, marmint a szuletesnapnak altalaban. Ehelyett a kovetke… more »

Par erdekes foto

Costa Rica, Információ, bejelentés, Érdekes, poénos videók, fotók, Panama Send feedback »
Egyik kedvencem az utcai cipotisztittatas, egy masszazzsal is feler, masreszt a cipo uj eletre kel. Kar, hogy Europaban nincsen, bar vegulis mindegy, nekem jo itt is. Aki azt mondja, hogy otthon is ki tudja pucolni a cipojet, annak azt uzenem, hogy hajra… more »

Ujra Panama szidi

Uticélok, Kolumbia, Costa Rica, Információ, bejelentés, Panama Send feedback »
Sikerult megusznom a san josei keselo negyedet es a crackarus szomszed tarsasagat. Sot a vegen meg ossze is haverkodtunk. Na azert nem fogok vele osszejarni crack partikra, de legalabbis elbeszelgettunk.Szokasos bolyongasom allando lepese a Costa Ricat P… more »

Latin Amerikai családi találkozó - Boldog Tavasz 2011 és VI. COPA AMERICA labdarugó bajnokság

Információ, bejelentés Send feedback »
VI. COPA AMERICA labdarugó bajnokság Résztvevők: Mexikó, Bolívia, Chile, Kolumbia, Ecuador, Peru, Venezuela, Brazília, Uruguay, Argentína, Angola, valamint Magyarország. Helyszín: Üröm, 2096. Úttörő u. 6. (Ugyanazon a helyen, ahol 2010-… more »

Júliusi Mont Blanc, Riviéra túrám

Uticélok, Információ, bejelentés, Érdekes, poénos videók, fotók, Franciaország, Olaszország 1 feedback »
Júliusban indul, ill. indulna Olaszországba és Franciaországba egy buszos kirándulás. Sajnos ki tudja miért ebben az évben nagyon lassan jelentkeznek az emberek és már a szállást kéne foglalnunk, pedig fajlagosan az egyik legolcsóbb utunkról van szó. Az… more »

Kuna Yala szállásadónk honlapja

Uticélok, Információ, bejelentés, Panama Send feedback »
Ez a legújabb honlaptervem. Mikor a San Blas szigeteken jártam legutoljára (nagy szerencsémre harmadik ízben), már annyira összebarátkoztam az ott élő indiánokkal, hogy egy lelkes és elgyengült pillanatomban megígértem, hogy honlapot készítek a kedvenc szigetemnek és immáron jó barátomnak Ausberderdo del Vallénak és családjának. El kezdtem hát lázasan fotózni a sziget létesítményeit és összegyűjtöttem a régi fotókat is. Ezen kívül kerestünk még ott egy háziasszonyt a szigeten, aki csinos és hajlandó is volt lencse elé állni. more »

Last Minute kerékpáros utazás Görögországba

Információ, bejelentés Send feedback »
Egy másik kedves barátom nyitott kerékpárboltot a 12. kerületben idén tavasszal. Mivel a Dinnyebike-ban most kezdenek, ezért sok mindent nagyon jutányosan lehet itt beszerezni. A szervíz pedig kiváló. Ha valaki Városmajorban lakik, akkor csak a kerékpárúton kell végigmennie, hogy megtalálja a Hajnóczi József utca 5. számon található üzletet. Még pár főnek van hely az alábbi kerékpáros nyaralásra Görögországban. Utazás nem kerékpárral, hanem kisbusszal. :) more »

Kent Foster utazási naplója

Uticélok, Információ, bejelentés Send feedback »
Egy kedves amerikai barátom 25 éve járja a világot, gyakorlatilag megállás nélkül. Fogorvos erdélyben, teniszoktatás Dániában, kutya szálloda recepciós Japánban, idegenvezetés Isztanbulban. Ha bárkit érdekel, hogy hogyan lehet szinte semmiből világ… more »

Critical Mass Budapest, 2010. április

Uticélok, Információ, bejelentés, Érdekes, poénos videók, fotók, Magyarország Send feedback »
VIDEÓ! Évek óta nem voltam ezen a rendezvényen a sok utazás miatt. Az utóbbi 20 évben, amikor csak Budapesten vagyok szinte mindenhova kerékpárral járok; télen, nyáron, esőben, hóban és napsütésben. Nagy várakozással érkeztem tehát az idei tavaszi Critical Mass felvonulásra. A 90-es évek elején még őrült kategóriába tartoztam, nevezzük finoman fehér hollónak. Ma már hál Istennek úgy néz ki, hogy nem vagyok egyedül. more »

Szerintem zseniális ez a kis alkalmazás

Információ, bejelentés Send feedback »
Megkeresi az adott területen elérhető összes lehetséges szélessávú Internet elérés ajánlatot és paraméterek alapján listázza őket. Kedves ismerőseim fejlesztették, érdemes megnézni, hogy nem fizetünk-e túl sokat az adott szolgáltatásért, v… more »

Elkezdtem feltölteni a 2003-as év videóit

Uticélok, Costa Rica, Nicaragua, Információ, bejelentés, Érdekes, poénos videók, fotók, Guatemala, Honduras, El Salvador Send feedback »
Pubi és Zsombor barátommal közös Costa Rica, Nicaragua, Honduras, Guatemala és El Salvador túránk videóit keztem el feldolgozni. Van benne pár érdekes darab és pár olyan is, amit a szolgáltató azonnal letiltani, így azokat ha akarnám sem tudnám publikálni. Lényeg az, hogy nem unatkoztunk ezen az úton. more »

Befejeztem a Fülöp-szigetek videók feltöltését

Uticélok, Információ, bejelentés, Érdekes, poénos videók, fotók, Malajzia, Fülöp-szigetek, Hong Kong és Makaó, Brunei Send feedback »
2007-2008-as utolsó magán és turista jellegű utazásom videóit töltöm fel folyamatosan. A legegyszerűbben a Fülöp-szigetek menüponton át érhetőek el a cikkek. more »
Contact / Help. ©2017 by Jan C. blog software / web hosting.
Design & icons by N.Design Studio. Skin by Tender Feelings / Evo Factory.