Category: Érdekes, poénos videók, fotók

Vaderdei lovaglás Guantanamóban

Uticélok, Kuba, Érdekes, poénos videók, fotók Send feedback »
Na nem a katonai bázison voltam, hanem csak a Guantanamó környékbeli erdőkben lovagoltam 2-3 napot. Találtam egy szimpatikus földmüves családot, akikre úgy kellett tukmálnom a pénzt a lovaglás utan. Ilyet is ritkán látni arrafelé. Ez idő alatt… more »

Orcátlan ajánlat

Dolgozatok, disszertációk, publikációk, Érdekes, poénos videók, fotók Send feedback »
Mikor megérkeztem Panamába indián barátaimhoz, ez a zene szólt a helyi kis kocsmából. A magyar fül számára teljesen idegen ez a hangzás; egy férfi, aki gyakorlatilag nöi hangon énekel. Az itteniek viszont falják az ilyen számokat, az USÁtól Chiléig mind… more »

New York Brooklyn, Black Friday

Uticélok, USA, Érdekes, poénos videók, fotók Send feedback »
Allábbi képek tanuskodnak arról, hogy hogyan sikerült beilleszkednem New Yorkban kicsit több, mint 1 hét alatt. Az a kedves kis brooklyni negyed ahol laktam uruguayi barátomnál, Alejandrónál tipikusan olyan, mint amiket a filmekben látni. Emberek bevásár… more »

Latin-Amerika

Uticélok, Ecuador, Kolumbia, Kuba, Venezuela, Costa Rica, Nicaragua, Érdekes, poénos videók, fotók, Guatemala, Panama, Dominikai Köztársaság, Peru, Bolívia, Chile, Belize, Mexikó, Honduras, El Salvador, Brazília, Uruguay, Paraguay Send feedback »
René Pérez Joglar, Residente de Calle 13 Egyetlen szabad csillag feliratú polóban, ami a független Puerto Ricót szimbolizálja. Ezt a dalt azoknak a latin-amerikaiaknak akarom cimezni, akik itt ülnek, ebben a teremben. Tiszta szivemből, az összes… more »

Jamaicai gospel kórus és egy reggea koncert a tengerparton

Információ, bejelentés, Érdekes, poénos videók, fotók, Jamaica Send feedback »
Ezúttal nem lenge kislányok fogják rázni a feneküket, hanem ingó bingó afro nénik tólják a gospelt, de mondjuk olyan szinten, hogy a helyszínen libabőrös voltam. Jó értelemben. A videó sajnos nem adja teljesen vissza. Egész életemben vágytam arra, h… more »

Miért a kolumbiai nők a legszebbek az Amerikai kontinensen, sőt?

Uticélok, Kolumbia, Érdekes, poénos videók, fotók Send feedback »
A választ nem tudom, csak megerősíteni tudom a tényt, hogy így van. Hál Istennek több kolumbiai hölggyel volt dolgom és tényleg így néznek ki, bár vannak köztük feketébbek is. Azok is nyagyon jók és legalább ilyen jól mozognak. Én már arra s szintre… more »

Ezt a gyöngyszemet most találtam. "Rohadt jenkik takarodjatok a picsába...", Hugo Chavez üzenete George W. Bushnak 2008-ban

Uticélok, Ecuador, Kolumbia, USA, Venezuela, Costa Rica, Nicaragua, Érdekes, poénos videók, fotók, Guatemala, Panama, Dominikai Köztársaság, Peru, Bolívia, Chile, Mexikó, Honduras, El Salvador, Argentína, Uruguay, Paraguay Send feedback »
Az ügy apropója az volt, hogy Bolívia kiutasította az USA nagykövetét, mert konspirációval vádolta az ottani ellenzék támogatása miatt és az ez okból kirobbanó erőszakos tüntetés következményeként. Erre az USA kiutasította a bolíviai nagykövetet, ma… more »

Érdemes betartani a közlekedési figyelmeztetéseket Peruban

Uticélok, Érdekes, poénos videók, fotók, Peru, Adomány a napló fentartására Send feedback »
    more »

Utazás a vörös ördögön Panamában

Uticélok, Dolgozatok, disszertációk, publikációk, Érdekes, poénos videók, fotók, Panama Send feedback »
Ez hozzátartozik a Panamavárosi élményhez, az ún. diablo rojo, vagy vörös ördög akkor sem hajlandó kipusztulni, miután a kormány milliókat költött a városi közlekedés modernizációjára. A panamaiak jó része nem a modern szép légkondis buszokat használja,… more »

Ne fogyassz többé környezetszennyező csomagolású terméket!

Uticélok, Dolgozatok, disszertációk, publikációk, Érdekes, poénos videók, fotók, Panama, Fogyasztói prüszkölések 2 feedbacks »
Ez az egyetlen módja, hogy biztosan elkerüljük, hogy a kb. 500 év alatt lebomló műanyag csomagolások, melyek közül a legrosszabb a celuláris a természetben kössenek ki. Civilizált embernek tartjuk magunkat, de folyamatosan szarunk bele a saját fészk… more »

Illegális szivarüzemet látogattam meg a napokban

Uticélok, Kuba, Costa Rica, Nicaragua, Érdekes, poénos videók, fotók Send feedback »
A következő videók szigorúan titkosak. A szivargyárat üzemeltető személy nem látható a videón és még a várost sem jelölöm meg, ahol ezt a felvételt késztettem. A lényeg, hogy mesterfokon üzik a dohányáru másolását és kiváló minőséget állít… more »

Magyarországi afrikai zenekar videoklippje

Érdekes, poénos videók, fotók Send feedback »
Ennek a videónak az elkészitésében egész "családom" részt vett: feleségem, mint első táncos és én a felvételek egy részét készitette házifusi körülmények között a januári budapesti tartózkodásom alatt. A vágás és utómunka persze mást dicsér, de imho… more »

Az evés folytatódik nicaraguai módra, de Costa Ricában

Uticélok, Kuba, Costa Rica, Nicaragua, Érdekes, poénos videók, fotók, Adomány a napló fentartására Send feedback »
Ismét Közép-Amerikában landoltam. Mosni mentem le a konyhára, ahol találkoztam az állandó szállásom takaritónőivel, a kubai Gabyval és a nicaraguai Gloriával. Utóbbi éppen marhahúst főzött, paradicsomos szószban. Életfilozófiám az, hogy a boldo… more »

Egy kis honvágy innen Rio de Janeiróból

Érdekes, poénos videók, fotók Send feedback »
Sosem gondoltam, hogy ez be fog következni, de 20 év utazgatás után egyre gyakrabban van honvágyam. Most is itt ülök egy sötét lyukban, ahelyett, hogy a Copacabanán sütkéreznék. Itt egy szép videó, nem a részletek a fontosak, hanem a szándék. [video:you… more »

Marhahúsért Argentinában és Uruguayban

Uticélok, Érdekes, poénos videók, fotók, Brazília, Argentína, Uruguay, Paraguay, Adomány a napló fentartására Send feedback »
    more »
Contact / Help. ©2017 by Jan C. multiblog / hosting companies.
Design & icons by N.Design Studio. Skin by Tender Feelings / Evo Factory.