Category: Dolgozatok, disszertációk, publikációk

Orcátlan ajánlat

Dolgozatok, disszertációk, publikációk, Érdekes, poénos videók, fotók Send feedback »
Mikor megérkeztem Panamába indián barátaimhoz, ez a zene szólt a helyi kis kocsmából. A magyar fül számára teljesen idegen ez a hangzás; egy férfi, aki gyakorlatilag nöi hangon énekel. Az itteniek viszont falják az ilyen számokat, az USÁtól Chiléig mind… more »

Miért hagytam fel az idegenveztéssel? 1. rész

Dolgozatok, disszertációk, publikációk Send feedback »
Nem tudom végleg-e, vagy csak a magyar csoportokból lett elegem, de áprilisban feladtam ezt a szakmát és nem is bántam meg. Azóta sokkal nyugodtabb és teljesebb életet élek, visszafogottan ugyan, de újra élvezem az utazást, bár sokkal nyugodtabb körülmé… more »

Meleg sztorik, avagy lágyan ringatózó kokain bálák Kuna Yalában

Kolumbia, Dolgozatok, disszertációk, publikációk, Costa Rica, Guatemala, Panama, Mexikó, Honduras, El Salvador Send feedback »
Panama karibi partvidéke nem csak az indián kultúráról és a csodás szigetekről nevezetes. Ez az egyik fő kábitószer kereskedelmi útvonal, Kolombia és Közép-Amerika, majd Mexikó és közvetve az Egyesült Államok között. Kolumbiából egyaránt indul… more »

Az igazi turista

Dolgozatok, disszertációk, publikációk Send feedback »
műfaj: szintetikus szatira Mindjárt az elején szeretném megjegyezni, hogy az irásomban szereplő személy, az "igazi turista" (innentől csak egyszerűen IT) teljesen fiktiv. Nagyon sok emberi gyarlóság, hosszú éveken át történő me… more »

A Fold 50 legveszelyesebb varosa

Uticélok, Dolgozatok, disszertációk, publikációk Send feedback »
Borton jellegu szallasomon olvasgatva az index.hu-n lettem figyelmes egy cikkre. Ez a vilag gyilkossagi adatok alapjan legveszelyesebb varosait targyalta, amit egy mexikoi civil szervezet publikaciojara alapozott. Atneztem ezt a listat, mert kivancsi vol… more »

Merre jártam eddig?

Uticélok, Dolgozatok, disszertációk, publikációk, Információ, bejelentés Send feedback »
Ezt összedobtam hirtelen, mivel nem tudom beágyazni, ezért cikk formájában publikálom. Amit hiányolok, hogy a Dnyeszter Menti Köztársaság nincs a listán, mert ugyan független, de nem elismert állam... more »

Utazás a vörös ördögön Panamában

Uticélok, Dolgozatok, disszertációk, publikációk, Érdekes, poénos videók, fotók, Panama Send feedback »
Ez hozzátartozik a Panamavárosi élményhez, az ún. diablo rojo, vagy vörös ördög akkor sem hajlandó kipusztulni, miután a kormány milliókat költött a városi közlekedés modernizációjára. A panamaiak jó része nem a modern szép légkondis buszokat használja,… more »

Ne fogyassz többé környezetszennyező csomagolású terméket!

Uticélok, Dolgozatok, disszertációk, publikációk, Érdekes, poénos videók, fotók, Panama, Fogyasztói prüszkölések 2 feedbacks »
Ez az egyetlen módja, hogy biztosan elkerüljük, hogy a kb. 500 év alatt lebomló műanyag csomagolások, melyek közül a legrosszabb a celuláris a természetben kössenek ki. Civilizált embernek tartjuk magunkat, de folyamatosan szarunk bele a saját fészk… more »

Heppi borzdej

Uticélok, Dolgozatok, disszertációk, publikációk, Információ, bejelentés, Panama, Brazília 3 feedbacks »
Egyuttal koszonom a jo kivansagokat. Ahelyett, h a szeretteimmel meghitten, vagy bulizva toltottem volna a 41. szuletsnapomat, aminek egyebkent en nem tulajdonitok nagy jelentoseget, mint esemenynek, marmint a szuletesnapnak altalaban. Ehelyett a kovetke… more »

Amikor irigyelnek

Uticélok, Dolgozatok, disszertációk, publikációk 6 feedbacks »
Szeretem, mikor azt mondják, vagy írják nekem, hogy mennyire irigyelnek engem a munkám vagy az életem miatt. Biztos tudják ezek az emberek, hogy miről beszélnek? Hol vagy kérdezik tőlem. -Éppen Braziliában/Costa Ricában/Panamában felelem. É… more »

Komoly sztorik 2

Uticélok, Dolgozatok, disszertációk, publikációk Send feedback »
Eszembe jutott meg par, csak szep lassan irom le oket, ahogy lesz egy kis idom.5. Felesegemmel maszkaltunk tavaly a mexikoi Acapulcoban, a tengerparton. Jonnek az arusok es megrohanjak az utasokat. Mondja Elizabeth nekem, h pont ilyen ruhat szeretne az… more »

Komoly sztorik 1

Uticélok, Dolgozatok, disszertációk, publikációk Send feedback »
Eszembe jutott par tortenet, amiket meg nem irtam le es az utobbi evekben, vagy nemregiben tortentek. A tortenetben nem irom le a szereplok neveit, nehogy kellemetlenseg erje oket. A tortenetek igazak, de nem idorendi sorrendben kozlom oket es dramaturgi… more »

10 eve vagyok fuggetlen

Uticélok, Dolgozatok, disszertációk, publikációk 1 feedback »
Az ad apropot ennek az onfenyezo cikknek, hogy 10 eve kezdtem el spanyolul tanulni es pont tiz eve dontottem ugy, hogy nekem megsem jo az alkalmazotti elet es fuggetlenitem magam.Kiprobaltam 5 evig es nem mondom, h nem ereztem jol magam, de most sokkal j… more »

Latin-amerikai hirdetés elemzés

Uticélok, Dolgozatok, disszertációk, publikációk, Costa Rica, Érdekes, poénos videók, fotók Send feedback »
Szerintem kommentárt nem igényelne, de azért bele fogok futni. Valamelyik nap láttam az utcán és visszamentem, hogy lefotózzam. Fordítom, amit a táblán olvasni lehet: KÖZPONTI SÖRÖZŐCsak 18 évnél idősebb hölgyek számára. Tombolánk főnyereménye egy mellplasztika (mell pirossal kiemelve) vagy ennek megfelelő 2800 dollár. Szerezzen egy jogosultságra szóló jegyet 10 dolláros fogyasztásért. Oldalt olvasható: különböző megkötésekkel. more »

Mikor fognak a spanyolok és a többiek bocsánatot kérni az emberiség ellenes bűntetteikért? Más szóval Anibal Amaro helyében én is ezt tettem volna....

Uticélok, Ecuador, Kolumbia, Kuba, Dolgozatok, disszertációk, publikációk, USA, Venezuela, Costa Rica, Nicaragua, Haiti, Guatemala, Panama, Dominikai Köztársaság, Peru, Nagy Británia, Bolívia, Chile, Portugália, Belize, Mexikó, Honduras, El Salvador, Bürokrációs kálváriák, Brazília, Argentína, Uruguay, Paraguay 2 feedbacks »
VIDEÓ! Miért kellene a spanyoloknak bocsánatot kérniük egy olyan bűnért, amit nem a ma élő nemzedék követett el? Nos, szerintem bocsánatot kellene kérniük. Ennek már csak szimbólikus jelentősége lenne, mert a történelem menetén nem sokat változtatna. Nem csak azért kell bocsánatot kérni, mert legalább 10x annyi embert mészároltak le, mint a hitleri Németország, hanem mert létrehoztak egy földrésznyi mesztic kultúrát, amelynek szépségével és értékeivel egyáltalán nincsenek tisztában, mondhatjuk azt is, hogy megvetéssel viseltetnek irányába. Ezért gondolom azt, hogy a ma élő spanyolok tovább viszik elődeik bűneit és nem néztek még azokkal szembe. more »
Contact / Help. ©2017 by Jan C. blog software / top hosts.
Design & icons by N.Design Studio. Skin by Tender Feelings / Evo Factory.