Category: Venezuela

Utazási tanácsadás Latin-Amerikába, Ázsia egyes részeire utazóknak

Uticélok, Ecuador, Kolumbia, Kuba, Thaiföld, USA, Venezuela, Costa Rica, Nicaragua, Kambodzsa, Haiti, Vietnam, Információ, bejelentés, Guatemala, Panama, Dominikai Köztársaság, Peru, Bolívia, Chile, Laosz, Belize, Mexikó, Honduras, El Salvador, Indonézia, Malajzia, Szingapúr, Fülöp-szigetek, Hong Kong és Makaó, Brunei, Brazília, Argentína, Uruguay, Paraguay Send feedback »
20 éve utazom önállóan, az utóbbi 8 évben szinte megállás nélkül. Csaknem teljes Latin-Amikát bejártam és turisztikai szempontból jól ismerem Délkelet-Ázsia egy jó részét is. Latin-Amerikában 6 évet éltem és rendszeresen térek vissza turista csoportokkal a térségbe. Amennyiben nem utazási irodával szeretne útnak indulni, hanem önállóan és bizonytalan egyes kérdésekben, szívesen a rendelkezésére állok. more »

Latin-Amerika

Uticélok, Ecuador, Kolumbia, Kuba, Venezuela, Costa Rica, Nicaragua, Érdekes, poénos videók, fotók, Guatemala, Panama, Dominikai Köztársaság, Peru, Bolívia, Chile, Belize, Mexikó, Honduras, El Salvador, Brazília, Uruguay, Paraguay Send feedback »
René Pérez Joglar, Residente de Calle 13 Egyetlen szabad csillag feliratú polóban, ami a független Puerto Ricót szimbolizálja. Ezt a dalt azoknak a latin-amerikaiaknak akarom cimezni, akik itt ülnek, ebben a teremben. Tiszta szivemből, az összes… more »

Ezt a gyöngyszemet most találtam. "Rohadt jenkik takarodjatok a picsába...", Hugo Chavez üzenete George W. Bushnak 2008-ban

Uticélok, Ecuador, Kolumbia, USA, Venezuela, Costa Rica, Nicaragua, Érdekes, poénos videók, fotók, Guatemala, Panama, Dominikai Köztársaság, Peru, Bolívia, Chile, Mexikó, Honduras, El Salvador, Argentína, Uruguay, Paraguay Send feedback »
Az ügy apropója az volt, hogy Bolívia kiutasította az USA nagykövetét, mert konspirációval vádolta az ottani ellenzék támogatása miatt és az ez okból kirobbanó erőszakos tüntetés következményeként. Erre az USA kiutasította a bolíviai nagykövetet, ma… more »

Mikor fognak a spanyolok és a többiek bocsánatot kérni az emberiség ellenes bűntetteikért? Más szóval Anibal Amaro helyében én is ezt tettem volna....

Uticélok, Ecuador, Kolumbia, Kuba, Dolgozatok, disszertációk, publikációk, USA, Venezuela, Costa Rica, Nicaragua, Haiti, Guatemala, Panama, Dominikai Köztársaság, Peru, Nagy Británia, Bolívia, Chile, Portugália, Belize, Mexikó, Honduras, El Salvador, Bürokrációs kálváriák, Brazília, Argentína, Uruguay, Paraguay 2 feedbacks »
VIDEÓ! Miért kellene a spanyoloknak bocsánatot kérniük egy olyan bűnért, amit nem a ma élő nemzedék követett el? Nos, szerintem bocsánatot kellene kérniük. Ennek már csak szimbólikus jelentősége lenne, mert a történelem menetén nem sokat változtatna. Nem csak azért kell bocsánatot kérni, mert legalább 10x annyi embert mészároltak le, mint a hitleri Németország, hanem mert létrehoztak egy földrésznyi mesztic kultúrát, amelynek szépségével és értékeivel egyáltalán nincsenek tisztában, mondhatjuk azt is, hogy megvetéssel viseltetnek irányába. Ezért gondolom azt, hogy a ma élő spanyolok tovább viszik elődeik bűneit és nem néztek még azokkal szembe. more »

A latin lélek, idézek másoktól

Uticélok, Ecuador, Kolumbia, Kuba, Venezuela, Costa Rica, Nicaragua, Guatemala, Panama, Dominikai Köztársaság, Peru, Bolívia, Chile, Belize, Mexikó, Honduras, El Salvador, Brazília, Argentína, Uruguay, Paraguay Send feedback »
A következő írást bármely latin-amerikai országról írhatták volna. A minőség nem, de a mérték persze területenként változó. "(...) Már nem bukok ki azon ha valaki fél órával később érkezik egy megbeszélésre indoklás nélkül, hanem örülök a lelkes ölelésének, a ragyogó mosolyának, a ténynek hogy egyáltalán odaért, mert időnként ez sem kevés. more »

Latin-Amerika túlélési útmutató

Uticélok, Ecuador, Kuba, Dolgozatok, disszertációk, publikációk, Venezuela, Costa Rica, Nicaragua, Guatemala, Panama, Dominikai Köztársaság, Peru, Bolívia, Chile, Mexikó, Honduras, El Salvador Send feedback »
Ezt ugyan az Eupolisznak írtam (ezért a kicsit hivatalos stílus), de bárkinek hasznára lehet, aki Latin-Amerikába készül és csekély önálló utazási tapasztalattal rendelkezik. more »

A latin szerelem

Uticélok, Ecuador, Kolumbia, Kuba, Dolgozatok, disszertációk, publikációk, Venezuela, Costa Rica, Nicaragua, Guatemala, Panama, Dominikai Köztársaság, Peru 3 feedbacks »
Itt egy remek demostracio, ahogy a latin hazassagszedelgo ferfi "szenved", mikor vegre a no veszi a batorsagat es fakepnel hagyja. Ebbol lehet kovetkeztetni, h mennyire porognek ezek erzelmileg, ill. arra is, hogy mennyit hazudnak.Eloszor a spanyol,… more »

A latin nő, mikor mérges

Uticélok, Ecuador, Kolumbia, Kuba, Dolgozatok, disszertációk, publikációk, Venezuela, Costa Rica, Nicaragua, Guatemala, Panama, Dominikai Köztársaság, Peru 3 feedbacks »
Ennek a fotosorzatnak a jelentosege csak a kivetelesen ritka fogofarku mexikoi meznyelo lefenykepezesevel merheto ossze. Sikerult lencsevegre kapnom azt, amit meg talan senkinek.A tortenet bajahoz hozzatartozik, h fotoalanyom tudta, h merges fotot sz… more »

A latin nő

Uticélok, Ecuador, Kolumbia, Kuba, Dolgozatok, disszertációk, publikációk, Venezuela, Costa Rica, Nicaragua, Guatemala, Panama, Dominikai Köztársaság, Peru 2 feedbacks »
Szerintem minden no forditva van bekotve, de ebbol a szempontbol az egyik veglet a latin. Ezt viszonylag nagyobb mintavetelezesbol (negertol-meszticen at-feherig) tobb orszagon alapulo kozvetlen es kozvetett tapasztalat alapjan irom.A masik veglet az E… more »

Megérkezés Costa Ricába

Uticélok, Venezuela, Costa Rica, Panama Send feedback »
Hola amigos!Hianyoztak mar a levelvago hangyak meg a pokok ahaloszobabol (anyu ne ijedj meg :-). Szoval SanJoseban vagyok vegre, nem kis faradalmak utan... Ezhosszu lesz:Ott valtunk el, hogy atkoltoztem egy fiatalabb irfickohoz. Jo gyerek… more »

Még egy Costa Ricából

Uticélok, Venezuela, Costa Rica, Panama Send feedback »
Ja, elfelejtettem:Costa Ricai jellegzetesség: auto lampajan merges vagy kedves allati pofa. pl. mosolygo vagy merges macska mind a ket lampan. Pan-latin-amerikai szokas: kikotott vagy hianyzo kilometer ora. Minek?Tovabba: tipusidegen sarvedon mesztelen… more »

Costa Rica utolsó

Uticélok, Venezuela, Costa Rica, Panama Send feedback »
Mar regota nem adtunk eletjelet, de nagyon draga volt a gepido es penzunk meg nem nagyon volt. Ebben az egesz elatkozott orszagban csak 3 varosban fogadnak el MasterCard-ot, ugyhogy volt szivas rendesen ezzel. Az utolso 3 napban alig volt penzunk.Egyeb… more »

Arenal-vulkán

Uticélok, Venezuela, Costa Rica, Panama Send feedback »
Koszonok minden segitseget, a repulojegy sinen van, mert a nemet csalad, akiknel laktunk jo ismeretsegben van a helyi Lufthansaval es elintezik nekem, amig videken vagyunk.Sajnos a fejfajasom nem szunt meg, ezert szerintem semmi poenos nem tortent az e… more »

Costa Rica körbe-körbe

Uticélok, Venezuela, Costa Rica, Panama Send feedback »
Kicsit el vagyok kapmicsorodva, mert 2-3 napja irgalmatlan fejfajassal kodorgok es az egesz szajpadlasomat beboritotta a herpesz, ugyhogy enni sem birok. Kezdek kimerulni, de a tobbiek is. Zsolti is csak nem vallja be. Eva tegnapelott este katasztrofanak… more »

Videó pronyó

Uticélok, Venezuela, Costa Rica, Panama Send feedback »
Noknek ez nem fog tetszeni, de nem birtam ki, vissza kellett jonnom!Egy kb. 75.000-es lelekszamu varosban vagyunk (mint irtam Puerto Limon). Setalok az utcan, atlagos koszfeszek. Egyik sarkon uzletkozpont, etterem es videoteka egyben. Bemegyek, kepzelj… more »
Contact / Help. ©2017 by Jan C. free blog tool / green web hosting / FP.
Design & icons by N.Design Studio. Skin by Tender Feelings / Evo Factory.