Category: Portugália

Mikor fognak a spanyolok és a többiek bocsánatot kérni az emberiség ellenes bűntetteikért? Más szóval Anibal Amaro helyében én is ezt tettem volna....

Uticélok, Ecuador, Kolumbia, Kuba, Dolgozatok, disszertációk, publikációk, USA, Venezuela, Costa Rica, Nicaragua, Haiti, Guatemala, Panama, Dominikai Köztársaság, Peru, Nagy Británia, Bolívia, Chile, Portugália, Belize, Mexikó, Honduras, El Salvador, Bürokrációs kálváriák, Brazília, Argentína, Uruguay, Paraguay 2 feedbacks »
VIDEÓ! Miért kellene a spanyoloknak bocsánatot kérniük egy olyan bűnért, amit nem a ma élő nemzedék követett el? Nos, szerintem bocsánatot kellene kérniük. Ennek már csak szimbólikus jelentősége lenne, mert a történelem menetén nem sokat változtatna. Nem csak azért kell bocsánatot kérni, mert legalább 10x annyi embert mészároltak le, mint a hitleri Németország, hanem mert létrehoztak egy földrésznyi mesztic kultúrát, amelynek szépségével és értékeivel egyáltalán nincsenek tisztában, mondhatjuk azt is, hogy megvetéssel viseltetnek irányába. Ezért gondolom azt, hogy a ma élő spanyolok tovább viszik elődeik bűneit és nem néztek még azokkal szembe. more »

Videóválogatás a 2008.09. havi portugáliai túráról

Uticélok, Érdekes, poénos videók, fotók, Portugália Send feedback »
VIDEÓ! Borbáth Péter barátommal vezettünk kalandos túrát az Eupolisz utazási irodának Portugáliában. Remek csoport jött össze és nagyon kalandos is lett az út azáltal, hogy mi magunk vezettük a bérelt buszokat. Pont emiatt viszont embertelenül fárasztó i… more »
Contact / Help. ©2017 by Jan C. blog software / best hosts.
Design & icons by N.Design Studio. Skin by Tender Feelings / Evo Factory.