Category: Peru

Utazási tanácsadás Latin-Amerikába, Ázsia egyes részeire utazóknak

Uticélok, Ecuador, Kolumbia, Kuba, Thaiföld, USA, Venezuela, Costa Rica, Nicaragua, Kambodzsa, Haiti, Vietnam, Információ, bejelentés, Guatemala, Panama, Dominikai Köztársaság, Peru, Bolívia, Chile, Laosz, Belize, Mexikó, Honduras, El Salvador, Indonézia, Malajzia, Szingapúr, Fülöp-szigetek, Hong Kong és Makaó, Brunei, Brazília, Argentína, Uruguay, Paraguay Send feedback »
20 éve utazom önállóan, az utóbbi 8 évben szinte megállás nélkül. Csaknem teljes Latin-Amikát bejártam és turisztikai szempontból jól ismerem Délkelet-Ázsia egy jó részét is. Latin-Amerikában 6 évet éltem és rendszeresen térek vissza turista csoportokkal a térségbe. Amennyiben nem utazási irodával szeretne útnak indulni, hanem önállóan és bizonytalan egyes kérdésekben, szívesen a rendelkezésére állok. more »

Latin-Amerika

Uticélok, Ecuador, Kolumbia, Kuba, Venezuela, Costa Rica, Nicaragua, Érdekes, poénos videók, fotók, Guatemala, Panama, Dominikai Köztársaság, Peru, Bolívia, Chile, Belize, Mexikó, Honduras, El Salvador, Brazília, Uruguay, Paraguay Send feedback »
René Pérez Joglar, Residente de Calle 13 Egyetlen szabad csillag feliratú polóban, ami a független Puerto Ricót szimbolizálja. Ezt a dalt azoknak a latin-amerikaiaknak akarom cimezni, akik itt ülnek, ebben a teremben. Tiszta szivemből, az összes… more »

Ezt a gyöngyszemet most találtam. "Rohadt jenkik takarodjatok a picsába...", Hugo Chavez üzenete George W. Bushnak 2008-ban

Uticélok, Ecuador, Kolumbia, USA, Venezuela, Costa Rica, Nicaragua, Érdekes, poénos videók, fotók, Guatemala, Panama, Dominikai Köztársaság, Peru, Bolívia, Chile, Mexikó, Honduras, El Salvador, Argentína, Uruguay, Paraguay Send feedback »
Az ügy apropója az volt, hogy Bolívia kiutasította az USA nagykövetét, mert konspirációval vádolta az ottani ellenzék támogatása miatt és az ez okból kirobbanó erőszakos tüntetés következményeként. Erre az USA kiutasította a bolíviai nagykövetet, ma… more »

Érdemes betartani a közlekedési figyelmeztetéseket Peruban

Uticélok, Érdekes, poénos videók, fotók, Peru, Adomány a napló fentartására Send feedback »
    more »

Mikor fognak a spanyolok és a többiek bocsánatot kérni az emberiség ellenes bűntetteikért? Más szóval Anibal Amaro helyében én is ezt tettem volna....

Uticélok, Ecuador, Kolumbia, Kuba, Dolgozatok, disszertációk, publikációk, USA, Venezuela, Costa Rica, Nicaragua, Haiti, Guatemala, Panama, Dominikai Köztársaság, Peru, Nagy Británia, Bolívia, Chile, Portugália, Belize, Mexikó, Honduras, El Salvador, Bürokrációs kálváriák, Brazília, Argentína, Uruguay, Paraguay 2 feedbacks »
VIDEÓ! Miért kellene a spanyoloknak bocsánatot kérniük egy olyan bűnért, amit nem a ma élő nemzedék követett el? Nos, szerintem bocsánatot kellene kérniük. Ennek már csak szimbólikus jelentősége lenne, mert a történelem menetén nem sokat változtatna. Nem csak azért kell bocsánatot kérni, mert legalább 10x annyi embert mészároltak le, mint a hitleri Németország, hanem mert létrehoztak egy földrésznyi mesztic kultúrát, amelynek szépségével és értékeivel egyáltalán nincsenek tisztában, mondhatjuk azt is, hogy megvetéssel viseltetnek irányába. Ezért gondolom azt, hogy a ma élő spanyolok tovább viszik elődeik bűneit és nem néztek még azokkal szembe. more »

A latin lélek, idézek másoktól

Uticélok, Ecuador, Kolumbia, Kuba, Venezuela, Costa Rica, Nicaragua, Guatemala, Panama, Dominikai Köztársaság, Peru, Bolívia, Chile, Belize, Mexikó, Honduras, El Salvador, Brazília, Argentína, Uruguay, Paraguay Send feedback »
A következő írást bármely latin-amerikai országról írhatták volna. A minőség nem, de a mérték persze területenként változó. "(...) Már nem bukok ki azon ha valaki fél órával később érkezik egy megbeszélésre indoklás nélkül, hanem örülök a lelkes ölelésének, a ragyogó mosolyának, a ténynek hogy egyáltalán odaért, mert időnként ez sem kevés. more »

Új ecuadori, perui és bolíviai ismerőseink

Uticélok, Ecuador, Érdekes, poénos videók, fotók, Peru, Bolívia, Magyarország 1 feedback »
Ismerjük meg Budapestet kirándulásnak indult, jól is sikerült, de a végen lett benne egy kis Latin-Amerika. Összebarátkoztunk egy andoki utcai zenészekb?l álló csoporttal, akik saját maguk szórakoztatására jöttek ki a Városligetbe játszani... more »

Latin-Amerika túlélési útmutató

Uticélok, Ecuador, Kuba, Dolgozatok, disszertációk, publikációk, Venezuela, Costa Rica, Nicaragua, Guatemala, Panama, Dominikai Köztársaság, Peru, Bolívia, Chile, Mexikó, Honduras, El Salvador Send feedback »
Ezt ugyan az Eupolisznak írtam (ezért a kicsit hivatalos stílus), de bárkinek hasznára lehet, aki Latin-Amerikába készül és csekély önálló utazási tapasztalattal rendelkezik. more »

Videóválogatás a 2008.10. havi Peru, Bolívia, Chile túráról

Uticélok, Érdekes, poénos videók, fotók, Peru, Bolívia, Chile Send feedback »
VIDEÓ! A következő felvételeket Elizabeth-tel készítettem a fenti túráról. Az egész Perut bejártuk, de csak pár videó készült ebből itt egy csokor.[video:youtube:VV8On1P7aio]videó: Felvonulás Limában a szállodánk előtt. Felvonulásból min… more »

A latin szerelem

Uticélok, Ecuador, Kolumbia, Kuba, Dolgozatok, disszertációk, publikációk, Venezuela, Costa Rica, Nicaragua, Guatemala, Panama, Dominikai Köztársaság, Peru 3 feedbacks »
Itt egy remek demostracio, ahogy a latin hazassagszedelgo ferfi "szenved", mikor vegre a no veszi a batorsagat es fakepnel hagyja. Ebbol lehet kovetkeztetni, h mennyire porognek ezek erzelmileg, ill. arra is, hogy mennyit hazudnak.Eloszor a spanyol,… more »

A latin nő, mikor mérges

Uticélok, Ecuador, Kolumbia, Kuba, Dolgozatok, disszertációk, publikációk, Venezuela, Costa Rica, Nicaragua, Guatemala, Panama, Dominikai Köztársaság, Peru 3 feedbacks »
Ennek a fotosorzatnak a jelentosege csak a kivetelesen ritka fogofarku mexikoi meznyelo lefenykepezesevel merheto ossze. Sikerult lencsevegre kapnom azt, amit meg talan senkinek.A tortenet bajahoz hozzatartozik, h fotoalanyom tudta, h merges fotot sz… more »

A latin nő

Uticélok, Ecuador, Kolumbia, Kuba, Dolgozatok, disszertációk, publikációk, Venezuela, Costa Rica, Nicaragua, Guatemala, Panama, Dominikai Köztársaság, Peru 2 feedbacks »
Szerintem minden no forditva van bekotve, de ebbol a szempontbol az egyik veglet a latin. Ezt viszonylag nagyobb mintavetelezesbol (negertol-meszticen at-feherig) tobb orszagon alapulo kozvetlen es kozvetett tapasztalat alapjan irom.A masik veglet az E… more »

Élek még

Uticélok, Ecuador, Peru, Bolívia, Chile Send feedback »
Kerdeztek, h mi van velem, bar nem tul sokan, ezert most ezt kapjatok...Meg vagyok, csak nem volt kedvem levelet irni. Meguntam. Inkabb fejben megelem a dolgokat.Peru amugy eleg jo, de Bolivia es Chile jobb volt:- Az eszaki resze egy nagy sivatagos… more »

Cotopaxi 5897 - Lima ámokfutás

Uticélok, Ecuador, Peru, Bolívia, Chile Send feedback »
Megerkeztem Limaba egy ketejszakas embertelen buszut utan. A labaim trombozis kozeli feldagadt allapotban, eleg elnyutten, mert elotte sem sikerult mindig az alvas. Ugy kezdodott, h a Cotopaxi maszasz elotti ejszakan a hegyi vezetovel atneztuk az utiterv… more »

Riobamba

Uticélok, Ecuador, Peru, Bolívia, Chile Send feedback »
Az elozo levelemet Riobamba nevu semmi kozeperol irtam. Innen indult egy reggeli kis expedicio 5000 meteres magassagba. Ez egy kis csalas volt, mert 4800-ig terepjaroval mentunk, majd onnan gyalog a Csimboraszo felso menedekhazaig, ahol tartozkodtam egy… more »
Contact / Help. ©2017 by Jan C. blogging software / hosting.
Design & icons by N.Design Studio. Skin by Tender Feelings / Skin Faktory.