Category: Paraguay

Utazási tanácsadás Latin-Amerikába, Ázsia egyes részeire utazóknak

Uticélok, Ecuador, Kolumbia, Kuba, Thaiföld, USA, Venezuela, Costa Rica, Nicaragua, Kambodzsa, Haiti, Vietnam, Információ, bejelentés, Guatemala, Panama, Dominikai Köztársaság, Peru, Bolívia, Chile, Laosz, Belize, Mexikó, Honduras, El Salvador, Indonézia, Malajzia, Szingapúr, Fülöp-szigetek, Hong Kong és Makaó, Brunei, Brazília, Argentína, Uruguay, Paraguay Send feedback »
20 éve utazom önállóan, az utóbbi 8 évben szinte megállás nélkül. Csaknem teljes Latin-Amikát bejártam és turisztikai szempontból jól ismerem Délkelet-Ázsia egy jó részét is. Latin-Amerikában 6 évet éltem és rendszeresen térek vissza turista csoportokkal a térségbe. Amennyiben nem utazási irodával szeretne útnak indulni, hanem önállóan és bizonytalan egyes kérdésekben, szívesen a rendelkezésére állok. more »

Latin-Amerika

Uticélok, Ecuador, Kolumbia, Kuba, Venezuela, Costa Rica, Nicaragua, Érdekes, poénos videók, fotók, Guatemala, Panama, Dominikai Köztársaság, Peru, Bolívia, Chile, Belize, Mexikó, Honduras, El Salvador, Brazília, Uruguay, Paraguay Send feedback »
René Pérez Joglar, Residente de Calle 13 Egyetlen szabad csillag feliratú polóban, ami a független Puerto Ricót szimbolizálja. Ezt a dalt azoknak a latin-amerikaiaknak akarom cimezni, akik itt ülnek, ebben a teremben. Tiszta szivemből, az összes… more »

Ezt a gyöngyszemet most találtam. "Rohadt jenkik takarodjatok a picsába...", Hugo Chavez üzenete George W. Bushnak 2008-ban

Uticélok, Ecuador, Kolumbia, USA, Venezuela, Costa Rica, Nicaragua, Érdekes, poénos videók, fotók, Guatemala, Panama, Dominikai Köztársaság, Peru, Bolívia, Chile, Mexikó, Honduras, El Salvador, Argentína, Uruguay, Paraguay Send feedback »
Az ügy apropója az volt, hogy Bolívia kiutasította az USA nagykövetét, mert konspirációval vádolta az ottani ellenzék támogatása miatt és az ez okból kirobbanó erőszakos tüntetés következményeként. Erre az USA kiutasította a bolíviai nagykövetet, ma… more »

Marhahúsért Argentinában és Uruguayban

Uticélok, Érdekes, poénos videók, fotók, Brazília, Argentína, Uruguay, Paraguay, Adomány a napló fentartására Send feedback »
    more »

Mikor fognak a spanyolok és a többiek bocsánatot kérni az emberiség ellenes bűntetteikért? Más szóval Anibal Amaro helyében én is ezt tettem volna....

Uticélok, Ecuador, Kolumbia, Kuba, Dolgozatok, disszertációk, publikációk, USA, Venezuela, Costa Rica, Nicaragua, Haiti, Guatemala, Panama, Dominikai Köztársaság, Peru, Nagy Británia, Bolívia, Chile, Portugália, Belize, Mexikó, Honduras, El Salvador, Bürokrációs kálváriák, Brazília, Argentína, Uruguay, Paraguay 2 feedbacks »
VIDEÓ! Miért kellene a spanyoloknak bocsánatot kérniük egy olyan bűnért, amit nem a ma élő nemzedék követett el? Nos, szerintem bocsánatot kellene kérniük. Ennek már csak szimbólikus jelentősége lenne, mert a történelem menetén nem sokat változtatna. Nem csak azért kell bocsánatot kérni, mert legalább 10x annyi embert mészároltak le, mint a hitleri Németország, hanem mert létrehoztak egy földrésznyi mesztic kultúrát, amelynek szépségével és értékeivel egyáltalán nincsenek tisztában, mondhatjuk azt is, hogy megvetéssel viseltetnek irányába. Ezért gondolom azt, hogy a ma élő spanyolok tovább viszik elődeik bűneit és nem néztek még azokkal szembe. more »

A latin lélek, idézek másoktól

Uticélok, Ecuador, Kolumbia, Kuba, Venezuela, Costa Rica, Nicaragua, Guatemala, Panama, Dominikai Köztársaság, Peru, Bolívia, Chile, Belize, Mexikó, Honduras, El Salvador, Brazília, Argentína, Uruguay, Paraguay Send feedback »
A következő írást bármely latin-amerikai országról írhatták volna. A minőség nem, de a mérték persze területenként változó. "(...) Már nem bukok ki azon ha valaki fél órával később érkezik egy megbeszélésre indoklás nélkül, hanem örülök a lelkes ölelésének, a ragyogó mosolyának, a ténynek hogy egyáltalán odaért, mert időnként ez sem kevés. more »

Rengett a stadion

Uticélok, Brazília, Argentína, Uruguay, Paraguay Send feedback »
VIDEÓ! Ugyan nem rajongom a labdarugásért, de kedves utasaim meghítak egy focimeccsre Argentínában. Kicsit vonakodtam, de végülis nem bantam meg, hogy elmentem, sőt életreszóló élmény volt. Bárkinek ajánlanám, aki épp arrajár. more »

Hogyan dolgozom

Uticélok, Brazília, Argentína, Uruguay, Paraguay 1 feedback »
Udv Buenos Airesbol ujra. Tegnap reggel bejarasi feladatom volt Tigre nevu varosba, ahol hajokirandulasokra lehet menni az azonos nevu folyo deltajaba. Per pillanat azt sem tudtam, hogy hol van ez a hely. Egy ismerosom javaslatara tettem be az utazas pro… more »

Don´t cry for me Argentina

Uticélok, Brazília, Argentína, Uruguay, Paraguay Send feedback »
A politikai korrektseg dog unalmas... Uditoen kellemes, 20 oras utazassal jutottam el Buenos Airesbe. Ebbol a tengerentuli resz 14 oraig tartott, amit felalomszeru revuletben toltottem. Valahol a Shrek 4. resze korul sikerult elaludnom. Lufthansan egyetlen ertelmes filmet nem birtak adni a szanalmas kis TV kepernyojukon, ami akar az Orion urhajon is lehetett volna a 60-as evekben. A programot vagy egy retardalt allitotta ossze, vagy egy nagyon okos ember retardaltaknak, mert meg beborozva sem sikerult elernem azt az IQ allapotot, hogy elvezzem. Az ellatas azonban jo volt, termeszetesen frankfurti virslit kertem idefele, mert a masik ajanlat a marhahus nem kelltette fel az erdeklodesemet Argentinaba jovet, vajon miert? more »
Contact / Help. ©2017 by Jan C. blog tool / dedicated servers / authors.
Design & icons by N.Design Studio. Skin by Tender Feelings / Skin Faktory.