Category: Nicaragua

Utazási tanácsadás Latin-Amerikába, Ázsia egyes részeire utazóknak

Uticélok, Ecuador, Kolumbia, Kuba, Thaiföld, USA, Venezuela, Costa Rica, Nicaragua, Kambodzsa, Haiti, Vietnam, Információ, bejelentés, Guatemala, Panama, Dominikai Köztársaság, Peru, Bolívia, Chile, Laosz, Belize, Mexikó, Honduras, El Salvador, Indonézia, Malajzia, Szingapúr, Fülöp-szigetek, Hong Kong és Makaó, Brunei, Brazília, Argentína, Uruguay, Paraguay Send feedback »
20 éve utazom önállóan, az utóbbi 8 évben szinte megállás nélkül. Csaknem teljes Latin-Amikát bejártam és turisztikai szempontból jól ismerem Délkelet-Ázsia egy jó részét is. Latin-Amerikában 6 évet éltem és rendszeresen térek vissza turista csoportokkal a térségbe. Amennyiben nem utazási irodával szeretne útnak indulni, hanem önállóan és bizonytalan egyes kérdésekben, szívesen a rendelkezésére állok. more »

Latin-Amerika

Uticélok, Ecuador, Kolumbia, Kuba, Venezuela, Costa Rica, Nicaragua, Érdekes, poénos videók, fotók, Guatemala, Panama, Dominikai Köztársaság, Peru, Bolívia, Chile, Belize, Mexikó, Honduras, El Salvador, Brazília, Uruguay, Paraguay Send feedback »
René Pérez Joglar, Residente de Calle 13 Egyetlen szabad csillag feliratú polóban, ami a független Puerto Ricót szimbolizálja. Ezt a dalt azoknak a latin-amerikaiaknak akarom cimezni, akik itt ülnek, ebben a teremben. Tiszta szivemből, az összes… more »

Ezt a gyöngyszemet most találtam. "Rohadt jenkik takarodjatok a picsába...", Hugo Chavez üzenete George W. Bushnak 2008-ban

Uticélok, Ecuador, Kolumbia, USA, Venezuela, Costa Rica, Nicaragua, Érdekes, poénos videók, fotók, Guatemala, Panama, Dominikai Köztársaság, Peru, Bolívia, Chile, Mexikó, Honduras, El Salvador, Argentína, Uruguay, Paraguay Send feedback »
Az ügy apropója az volt, hogy Bolívia kiutasította az USA nagykövetét, mert konspirációval vádolta az ottani ellenzék támogatása miatt és az ez okból kirobbanó erőszakos tüntetés következményeként. Erre az USA kiutasította a bolíviai nagykövetet, ma… more »

Illegális szivarüzemet látogattam meg a napokban

Uticélok, Kuba, Costa Rica, Nicaragua, Érdekes, poénos videók, fotók Send feedback »
A következő videók szigorúan titkosak. A szivargyárat üzemeltető személy nem látható a videón és még a várost sem jelölöm meg, ahol ezt a felvételt késztettem. A lényeg, hogy mesterfokon üzik a dohányáru másolását és kiváló minőséget állít… more »

Az evés folytatódik nicaraguai módra, de Costa Ricában

Uticélok, Kuba, Costa Rica, Nicaragua, Érdekes, poénos videók, fotók, Adomány a napló fentartására Send feedback »
Ismét Közép-Amerikában landoltam. Mosni mentem le a konyhára, ahol találkoztam az állandó szállásom takaritónőivel, a kubai Gabyval és a nicaraguai Gloriával. Utóbbi éppen marhahúst főzött, paradicsomos szószban. Életfilozófiám az, hogy a boldo… more »

Így néz ki a csoportom a második héten egy átlagos napon, miközben előadást tartok a panamai történelemről és kultúráról

Uticélok, Costa Rica, Nicaragua, Érdekes, poénos videók, fotók, Panama 2 feedbacks »
Mindez délben...   more »

Első és sokáig utolsó leguán pörköltöm

Uticélok, Costa Rica, Nicaragua, Érdekes, poénos videók, fotók, Panama 2 feedbacks »
FOTÓ! Kuna indián barátaim az én tiszteletemre szerezték be a turistáknak teljesen illegális, csakis indiánok által fogyasztható leguánokat, hogy a csoportomat meglepjék egy jó kis leguán pörkölttel. Nézzük a részleteket!   more »

Gasztronómiai körkép Panamavárosban

Costa Rica, Nicaragua, Érdekes, poénos videók, fotók, Panama Send feedback »
Jókuti András felvételeit plagizálva mutatnám be azokat a pillanatokat, amiket én nap mint nap élek meg.[video:youtube:Gixkw4xeWK0]videó: Elsőnek kedvemcem a kolumbiai hurkasütő... egy barátom vérhasbüfének nevezné, de én már többször túlél… more »

Látogatás az öreg Bribri sámánnál, Bribri ének 2

Costa Rica, Nicaragua, Érdekes, poénos videók, fotók, Panama 2 feedbacks »
Csoportosan érkeztünk (én nem először) az öreg bribri sámán bácsihoz (senor saman). Az alkalomhoz illően sámándalt kántált nekünk, majd anyámat választotta ki a csoportból, hogy hagyományos négyszemközti áldásban részesitse.[video:youtube:ZGC… more »

Rastaman Vibration, yeah, yeah.. Positive... Memo Reloaded

Uticélok, Costa Rica, Nicaragua, Érdekes, poénos videók, fotók, Panama Send feedback »
VIDEÓ! A 2012-es év újabb reggae koncerteket adott az Eupolisz féle utazásokon. Csoportjaimon keresztül az általam nagyrabecsült Memo egyik szerény szponzorává válhattam. Igy két csopotom is részt vehetett a nemrég részleges szivleállásból felépült és 2… more »

22-es csapdajaban Panamaban

Uticélok, Costa Rica, Nicaragua, Érdekes, poénos videók, fotók, Panama Send feedback »
Tegnap este indultam volna San Joseba, szokas szerint. Mar mehetnekem van innen Panamavarosban. Szokas szerint elhagytem egy borondot a taxiban, ebben nem csak az en cuccaim, de a szupermodell es a menedzserenek teli holmija is benne volt, ugyhogy jo kic… more »

2011-es Eupolisz utazás Costa Ricában, Nicaraguában és Panamában

Uticélok, Costa Rica, Nicaragua, Érdekes, poénos videók, fotók, Panama Send feedback »
Ez egy kimagaslóan szórakoztató út volt. Néha az elején nekem egy kicsit feszített, de amúgy az eddigi legnyugisabb az itteni csoportjaim közül. Az is igaz, hogy ennyit még nem készültem Eupolisz útra. A végére már szinte koleszos buli hangulat alakult k… more »

Mikor fognak a spanyolok és a többiek bocsánatot kérni az emberiség ellenes bűntetteikért? Más szóval Anibal Amaro helyében én is ezt tettem volna....

Uticélok, Ecuador, Kolumbia, Kuba, Dolgozatok, disszertációk, publikációk, USA, Venezuela, Costa Rica, Nicaragua, Haiti, Guatemala, Panama, Dominikai Köztársaság, Peru, Nagy Británia, Bolívia, Chile, Portugália, Belize, Mexikó, Honduras, El Salvador, Bürokrációs kálváriák, Brazília, Argentína, Uruguay, Paraguay 2 feedbacks »
VIDEÓ! Miért kellene a spanyoloknak bocsánatot kérniük egy olyan bűnért, amit nem a ma élő nemzedék követett el? Nos, szerintem bocsánatot kellene kérniük. Ennek már csak szimbólikus jelentősége lenne, mert a történelem menetén nem sokat változtatna. Nem csak azért kell bocsánatot kérni, mert legalább 10x annyi embert mészároltak le, mint a hitleri Németország, hanem mert létrehoztak egy földrésznyi mesztic kultúrát, amelynek szépségével és értékeivel egyáltalán nincsenek tisztában, mondhatjuk azt is, hogy megvetéssel viseltetnek irányába. Ezért gondolom azt, hogy a ma élő spanyolok tovább viszik elődeik bűneit és nem néztek még azokkal szembe. more »

A latin lélek, idézek másoktól

Uticélok, Ecuador, Kolumbia, Kuba, Venezuela, Costa Rica, Nicaragua, Guatemala, Panama, Dominikai Köztársaság, Peru, Bolívia, Chile, Belize, Mexikó, Honduras, El Salvador, Brazília, Argentína, Uruguay, Paraguay Send feedback »
A következő írást bármely latin-amerikai országról írhatták volna. A minőség nem, de a mérték persze területenként változó. "(...) Már nem bukok ki azon ha valaki fél órával később érkezik egy megbeszélésre indoklás nélkül, hanem örülök a lelkes ölelésének, a ragyogó mosolyának, a ténynek hogy egyáltalán odaért, mert időnként ez sem kevés. more »

Elkezdtem feltölteni a 2003-as év videóit

Uticélok, Costa Rica, Nicaragua, Információ, bejelentés, Érdekes, poénos videók, fotók, Guatemala, Honduras, El Salvador Send feedback »
Pubi és Zsombor barátommal közös Costa Rica, Nicaragua, Honduras, Guatemala és El Salvador túránk videóit keztem el feldolgozni. Van benne pár érdekes darab és pár olyan is, amit a szolgáltató azonnal letiltani, így azokat ha akarnám sem tudnám publikálni. Lényeg az, hogy nem unatkoztunk ezen az úton. more »
Contact / Help. ©2017 by Jan C. free blog software / hosting.
Design & icons by N.Design Studio. Skin by Tender Feelings / Evofactory.