Category: Kolumbia

Utazási tanácsadás Latin-Amerikába, Ázsia egyes részeire utazóknak

Uticélok, Ecuador, Kolumbia, Kuba, Thaiföld, USA, Venezuela, Costa Rica, Nicaragua, Kambodzsa, Haiti, Vietnam, Információ, bejelentés, Guatemala, Panama, Dominikai Köztársaság, Peru, Bolívia, Chile, Laosz, Belize, Mexikó, Honduras, El Salvador, Indonézia, Malajzia, Szingapúr, Fülöp-szigetek, Hong Kong és Makaó, Brunei, Brazília, Argentína, Uruguay, Paraguay Send feedback »
20 éve utazom önállóan, az utóbbi 8 évben szinte megállás nélkül. Csaknem teljes Latin-Amikát bejártam és turisztikai szempontból jól ismerem Délkelet-Ázsia egy jó részét is. Latin-Amerikában 6 évet éltem és rendszeresen térek vissza turista csoportokkal a térségbe. Amennyiben nem utazási irodával szeretne útnak indulni, hanem önállóan és bizonytalan egyes kérdésekben, szívesen a rendelkezésére állok. more »

Meleg sztorik, avagy lágyan ringatózó kokain bálák Kuna Yalában

Kolumbia, Dolgozatok, disszertációk, publikációk, Costa Rica, Guatemala, Panama, Mexikó, Honduras, El Salvador Send feedback »
Panama karibi partvidéke nem csak az indián kultúráról és a csodás szigetekről nevezetes. Ez az egyik fő kábitószer kereskedelmi útvonal, Kolombia és Közép-Amerika, majd Mexikó és közvetve az Egyesült Államok között. Kolumbiából egyaránt indul… more »

Latin-Amerika

Uticélok, Ecuador, Kolumbia, Kuba, Venezuela, Costa Rica, Nicaragua, Érdekes, poénos videók, fotók, Guatemala, Panama, Dominikai Köztársaság, Peru, Bolívia, Chile, Belize, Mexikó, Honduras, El Salvador, Brazília, Uruguay, Paraguay Send feedback »
René Pérez Joglar, Residente de Calle 13 Egyetlen szabad csillag feliratú polóban, ami a független Puerto Ricót szimbolizálja. Ezt a dalt azoknak a latin-amerikaiaknak akarom cimezni, akik itt ülnek, ebben a teremben. Tiszta szivemből, az összes… more »

Miért a kolumbiai nők a legszebbek az Amerikai kontinensen, sőt?

Uticélok, Kolumbia, Érdekes, poénos videók, fotók Send feedback »
A választ nem tudom, csak megerősíteni tudom a tényt, hogy így van. Hál Istennek több kolumbiai hölggyel volt dolgom és tényleg így néznek ki, bár vannak köztük feketébbek is. Azok is nyagyon jók és legalább ilyen jól mozognak. Én már arra s szintre… more »

Ezt a gyöngyszemet most találtam. "Rohadt jenkik takarodjatok a picsába...", Hugo Chavez üzenete George W. Bushnak 2008-ban

Uticélok, Ecuador, Kolumbia, USA, Venezuela, Costa Rica, Nicaragua, Érdekes, poénos videók, fotók, Guatemala, Panama, Dominikai Köztársaság, Peru, Bolívia, Chile, Mexikó, Honduras, El Salvador, Argentína, Uruguay, Paraguay Send feedback »
Az ügy apropója az volt, hogy Bolívia kiutasította az USA nagykövetét, mert konspirációval vádolta az ottani ellenzék támogatása miatt és az ez okból kirobbanó erőszakos tüntetés következményeként. Erre az USA kiutasította a bolíviai nagykövetet, ma… more »

Capurgana, San Blas-szigetek,Narasgandub, Panama City, Amszterdam, Budapest

Uticélok, Kolumbia, Érdekes, poénos videók, fotók, Panama Send feedback »
Pubi baratom utolso beszamoloja kozos utazasunkrol."Vissza eszak fele Capurganaba egy  mini geppel repultunk, hogy kicsit gyorsitsunk a tempon. A gep akkora volt, hogy felallni se lehetett benne, csak preselodve ulni...Cserebe viszont, repules… more »

Bogota, Manizales, Medellin

Uticélok, Kolumbia, Panama, Adomány a napló fentartására Send feedback »
Pubi baratom beszamolja sikeresnek bizonyult igy a folyatatasokat is kozlom... "El Cocuyt elhagyva kezdtek az esozesek is "tompulni". A vizeses-szeru zuhatagokat ugy kell elkepzelni, hogy pl. Cartagenaban mikor bementem egy szorakozohelyre, meg nem ese… more »

El Cocuy nemzeti park - Rovid betekintes egy lovas nemzet "spontan hetkoznapjaiba"

Uticélok, Kolumbia, Panama Send feedback »
Elso nap koran keltunk, szep idonk volt sutott a nap... Turasegedunk egy hiteles hegyekben elo fiatal indian srac volt, akitol barmit kerdeztel max. annyit felelt, "si senor" , "no senor", es lehetett latni rajta minden szempontbol totalisan mas dimenzioban gondolkozik mint mi. more »

Kolumbia, Bucaramanga, Tunja, El Cocuy Nemzeti Park

Uticélok, Kolumbia, Panama Send feedback »
"Karib tenger partjait elhagyva El Cocuy nemzeti park volt kovetkezo celpontunk. Az ide vezeto ut minden varokozasunkat felulmulta  nehezseg szinten... A korabbi rekordokat vastagon megdonto oriasi esozesek gyakorlatilag jarhatatlanna tettek az utakat.… more »

Capurgana, Cartagena amokfutas

Uticélok, Kolumbia, Panama Send feedback »
Masnap hajnali kelessel indultam utnak. Capurganaban mar vart a kikotoben a gyorshajo. Tudtam, h nem leanyalomra keszulodom aznap. Ez be is igazolodott.Hatalmas lendulettel hajtottunk ki. Sikerult ugy pozicionalnom magam, h ne folyamatosan kapjan nyakamb… more »

Haladunk a terv szerint, erkezes Kolumbiaba

Uticélok, Kolumbia, Érdekes, poénos videók, fotók, Panama Send feedback »
VIDEÓ! Eddig minden a terv szerint halad. Sikerult a programot teljesiteni reggel es romjainkbol elokerulni. En raadasul kisebb anyagi csodbe is kerultem, miutan elegge megorultem barataimnak, akik itt meglatogattak es szokasomhoz hiven penzt osztottam egy szor… more »

Kolumbia utazasunk gerincterve

Uticélok, Kolumbia, Panama Send feedback »
November 26-an erkezik a banda Panamavarosba, onnan indul ismet a verkli. Rakovetkezo nap mar repulnek is Cartagenaba, en Puerto Obaldian keresztul hajoval megyek Kolumbiaba Turbo varosaba es onnan buszozom utanuk. Elvileg 1 nap kesessel be kell erjem ok… more »

Ujra Panama szidi

Uticélok, Kolumbia, Costa Rica, Információ, bejelentés, Panama Send feedback »
Sikerult megusznom a san josei keselo negyedet es a crackarus szomszed tarsasagat. Sot a vegen meg ossze is haverkodtunk. Na azert nem fogok vele osszejarni crack partikra, de legalabbis elbeszelgettunk.Szokasos bolyongasom allando lepese a Costa Ricat P… more »

Beindult ujra a verkli

Uticélok, Kolumbia, Costa Rica, Panama Send feedback »
Mar azt hittem, h nem fogok tobbet utazgarni csak ugy, de maskepp hozta az elet. Lenyomtam egy 10 napos korutazast Costa Ricaban egy nagyon kedves csaladdal (2 gyerek, 2 felnott) es most ismet nagy porges indul be. A szalloda, ahol allandoan tartozkodtam… more »

Utban Kolumbia fele

Uticélok, Kolumbia, Érdekes, poénos videók, fotók 1 feedback »
[video:youtube:v6dK-FQs4jk] more »
Contact / Help. ©2017 by Jan C. multiple blogs / web hosts.
Design & icons by N.Design Studio. Skin by Tender Feelings / Evofactory.