Category: Haiti

Utazási tanácsadás Latin-Amerikába, Ázsia egyes részeire utazóknak

Uticélok, Ecuador, Kolumbia, Kuba, Thaiföld, USA, Venezuela, Costa Rica, Nicaragua, Kambodzsa, Haiti, Vietnam, Információ, bejelentés, Guatemala, Panama, Dominikai Köztársaság, Peru, Bolívia, Chile, Laosz, Belize, Mexikó, Honduras, El Salvador, Indonézia, Malajzia, Szingapúr, Fülöp-szigetek, Hong Kong és Makaó, Brunei, Brazília, Argentína, Uruguay, Paraguay Send feedback »
20 éve utazom önállóan, az utóbbi 8 évben szinte megállás nélkül. Csaknem teljes Latin-Amikát bejártam és turisztikai szempontból jól ismerem Délkelet-Ázsia egy jó részét is. Latin-Amerikában 6 évet éltem és rendszeresen térek vissza turista csoportokkal a térségbe. Amennyiben nem utazási irodával szeretne útnak indulni, hanem önállóan és bizonytalan egyes kérdésekben, szívesen a rendelkezésére állok. more »

Mikor fognak a spanyolok és a többiek bocsánatot kérni az emberiség ellenes bűntetteikért? Más szóval Anibal Amaro helyében én is ezt tettem volna....

Uticélok, Ecuador, Kolumbia, Kuba, Dolgozatok, disszertációk, publikációk, USA, Venezuela, Costa Rica, Nicaragua, Haiti, Guatemala, Panama, Dominikai Köztársaság, Peru, Nagy Británia, Bolívia, Chile, Portugália, Belize, Mexikó, Honduras, El Salvador, Bürokrációs kálváriák, Brazília, Argentína, Uruguay, Paraguay 2 feedbacks »
VIDEÓ! Miért kellene a spanyoloknak bocsánatot kérniük egy olyan bűnért, amit nem a ma élő nemzedék követett el? Nos, szerintem bocsánatot kellene kérniük. Ennek már csak szimbólikus jelentősége lenne, mert a történelem menetén nem sokat változtatna. Nem csak azért kell bocsánatot kérni, mert legalább 10x annyi embert mészároltak le, mint a hitleri Németország, hanem mert létrehoztak egy földrésznyi mesztic kultúrát, amelynek szépségével és értékeivel egyáltalán nincsenek tisztában, mondhatjuk azt is, hogy megvetéssel viseltetnek irányába. Ezért gondolom azt, hogy a ma élő spanyolok tovább viszik elődeik bűneit és nem néztek még azokkal szembe. more »

A haiti segély álságos mivolta 2 - Haiti teljes kivéreztetése

Uticélok, Dolgozatok, disszertációk, publikációk, Haiti Send feedback »
Lassuk a tovabbiakban, hogy Haitinak mit kellett elszenvedni azert, mert szabadsagat idejekoran kivivta.- Az USA 1990 ota ketszer avatkozott be az amugy is igen gyenge labakon allo demokraciaba Haitin, pusztan azert, mert politikailag nem "megfelelo" eln… more »

A haiti segély álságos mivolta 1

Uticélok, Dolgozatok, disszertációk, publikációk, Haiti Send feedback »
Január 12-én helyi idő szerint este 6 óra körül a Richter skála szerinti 7-es erősségű földrengés rázta meg Haitit. A földmozgás oka a partoktól kb. 15 kilométerre lévő tektonikus törés, ami már rég óta természeti katasztrófával fenye… more »

Jacmel felé, az utazás pokla

Uticélok, Haiti, Érdekes, poénos videók, fotók Send feedback »
Reggel Jordi levitt minket a "buszmegállóba". Ezt a helyet nem úgy kell elképzelni, mint Berlinben egy járdaszigetet, színes reklámokkal, hanem mint egy kutyaszaros útkereszteződésben kavargó taptapok és terepjárók kaotikus halmazát, digitális utast… more »

Megérkezünk Haitiba

Uticélok, Haiti, Érdekes, poénos videók, fotók Send feedback »
Kivancsi voltam, mi valtozott az elmult masfel evben ebben az orszagban. Kivancsi voltam arra is, hogy a Dominikai tarsadalom alaposabb megismerese utan milyen velemennyel leszek a kontinens legszegenyebb orszagarol.Beleptunk hat a hataron, ahol a szokas… more »

Ámokfutás, majd evakuáció Haitiból - még a Dominikai Köztársaságban

Uticélok, Haiti, Érdekes, poénos videók, fotók, Dominikai Köztársaság Send feedback »
Egyedul vagyok Jarabacoaban, a dominikai hegyvideken. Azert jottem ide, hogy lerendezzem az elkovetkezo hegyi turank reszleteit. Mar ismeros a hely, 2 eve voltam erre, ezert a varos masodik legolcsobb szallasa fele vettem az iranyt. A legolcsobbat nem me… more »

Indulás Haitiba

Uticélok, Haiti, Dominikai Köztársaság Send feedback »
Megérkezett két kedves utasom Barabara és Sándor. A szűk két hét múlva induló Dominikai Köztársaság, Kuba körutazásra korábban érkeztek. Ők voltak azok a bátrak, akik bevállalták a Haiti utazást. Ez igazi kalandtúrának igérkezik, egyedül már vo… more »

Haiti

Uticélok, Haiti, Érdekes, poénos videók, fotók Send feedback »
Reg feltem mar hataratkeles idejen. Mikor csoportot vezetek nincs ra idom, amugy meg mar elegge hozzaszoktam a kemeny viszonyokhoz. Ez az eset mas volt. Idezek a konyvbol: "A garantalhatatlan szemelyes biztonsag okan az orszagba csak a legszuksegesebb ut… more »
Contact / Help. ©2017 by Jan C. blog software / web hosting / monetize.
Design & icons by N.Design Studio. Skin by Tender Feelings / Evo Factory.