Category: Guatemala

Utazási tanácsadás Latin-Amerikába, Ázsia egyes részeire utazóknak

Uticélok, Ecuador, Kolumbia, Kuba, Thaiföld, USA, Venezuela, Costa Rica, Nicaragua, Kambodzsa, Haiti, Vietnam, Információ, bejelentés, Guatemala, Panama, Dominikai Köztársaság, Peru, Bolívia, Chile, Laosz, Belize, Mexikó, Honduras, El Salvador, Indonézia, Malajzia, Szingapúr, Fülöp-szigetek, Hong Kong és Makaó, Brunei, Brazília, Argentína, Uruguay, Paraguay Send feedback »
20 éve utazom önállóan, az utóbbi 8 évben szinte megállás nélkül. Csaknem teljes Latin-Amikát bejártam és turisztikai szempontból jól ismerem Délkelet-Ázsia egy jó részét is. Latin-Amerikában 6 évet éltem és rendszeresen térek vissza turista csoportokkal a térségbe. Amennyiben nem utazási irodával szeretne útnak indulni, hanem önállóan és bizonytalan egyes kérdésekben, szívesen a rendelkezésére állok. more »

Meleg sztorik, avagy lágyan ringatózó kokain bálák Kuna Yalában

Kolumbia, Dolgozatok, disszertációk, publikációk, Costa Rica, Guatemala, Panama, Mexikó, Honduras, El Salvador Send feedback »
Panama karibi partvidéke nem csak az indián kultúráról és a csodás szigetekről nevezetes. Ez az egyik fő kábitószer kereskedelmi útvonal, Kolombia és Közép-Amerika, majd Mexikó és közvetve az Egyesült Államok között. Kolumbiából egyaránt indul… more »

Latin-Amerika

Uticélok, Ecuador, Kolumbia, Kuba, Venezuela, Costa Rica, Nicaragua, Érdekes, poénos videók, fotók, Guatemala, Panama, Dominikai Köztársaság, Peru, Bolívia, Chile, Belize, Mexikó, Honduras, El Salvador, Brazília, Uruguay, Paraguay Send feedback »
René Pérez Joglar, Residente de Calle 13 Egyetlen szabad csillag feliratú polóban, ami a független Puerto Ricót szimbolizálja. Ezt a dalt azoknak a latin-amerikaiaknak akarom cimezni, akik itt ülnek, ebben a teremben. Tiszta szivemből, az összes… more »

Ezt a gyöngyszemet most találtam. "Rohadt jenkik takarodjatok a picsába...", Hugo Chavez üzenete George W. Bushnak 2008-ban

Uticélok, Ecuador, Kolumbia, USA, Venezuela, Costa Rica, Nicaragua, Érdekes, poénos videók, fotók, Guatemala, Panama, Dominikai Köztársaság, Peru, Bolívia, Chile, Mexikó, Honduras, El Salvador, Argentína, Uruguay, Paraguay Send feedback »
Az ügy apropója az volt, hogy Bolívia kiutasította az USA nagykövetét, mert konspirációval vádolta az ottani ellenzék támogatása miatt és az ez okból kirobbanó erőszakos tüntetés következményeként. Erre az USA kiutasította a bolíviai nagykövetet, ma… more »

Mikor fognak a spanyolok és a többiek bocsánatot kérni az emberiség ellenes bűntetteikért? Más szóval Anibal Amaro helyében én is ezt tettem volna....

Uticélok, Ecuador, Kolumbia, Kuba, Dolgozatok, disszertációk, publikációk, USA, Venezuela, Costa Rica, Nicaragua, Haiti, Guatemala, Panama, Dominikai Köztársaság, Peru, Nagy Británia, Bolívia, Chile, Portugália, Belize, Mexikó, Honduras, El Salvador, Bürokrációs kálváriák, Brazília, Argentína, Uruguay, Paraguay 2 feedbacks »
VIDEÓ! Miért kellene a spanyoloknak bocsánatot kérniük egy olyan bűnért, amit nem a ma élő nemzedék követett el? Nos, szerintem bocsánatot kellene kérniük. Ennek már csak szimbólikus jelentősége lenne, mert a történelem menetén nem sokat változtatna. Nem csak azért kell bocsánatot kérni, mert legalább 10x annyi embert mészároltak le, mint a hitleri Németország, hanem mert létrehoztak egy földrésznyi mesztic kultúrát, amelynek szépségével és értékeivel egyáltalán nincsenek tisztában, mondhatjuk azt is, hogy megvetéssel viseltetnek irányába. Ezért gondolom azt, hogy a ma élő spanyolok tovább viszik elődeik bűneit és nem néztek még azokkal szembe. more »

A latin lélek, idézek másoktól

Uticélok, Ecuador, Kolumbia, Kuba, Venezuela, Costa Rica, Nicaragua, Guatemala, Panama, Dominikai Köztársaság, Peru, Bolívia, Chile, Belize, Mexikó, Honduras, El Salvador, Brazília, Argentína, Uruguay, Paraguay Send feedback »
A következő írást bármely latin-amerikai országról írhatták volna. A minőség nem, de a mérték persze területenként változó. "(...) Már nem bukok ki azon ha valaki fél órával később érkezik egy megbeszélésre indoklás nélkül, hanem örülök a lelkes ölelésének, a ragyogó mosolyának, a ténynek hogy egyáltalán odaért, mert időnként ez sem kevés. more »

Elkezdtem feltölteni a 2003-as év videóit

Uticélok, Costa Rica, Nicaragua, Információ, bejelentés, Érdekes, poénos videók, fotók, Guatemala, Honduras, El Salvador Send feedback »
Pubi és Zsombor barátommal közös Costa Rica, Nicaragua, Honduras, Guatemala és El Salvador túránk videóit keztem el feldolgozni. Van benne pár érdekes darab és pár olyan is, amit a szolgáltató azonnal letiltani, így azokat ha akarnám sem tudnám publikálni. Lényeg az, hogy nem unatkoztunk ezen az úton. more »

Mexikói utitervem a csoportom hazaindulása után

Uticélok, Információ, bejelentés, Guatemala, Belize, Mexikó Send feedback »
Nemrég hírdettem meg Mexikó, Guatemala, Belize, tehát alapvetően a Yucatán régióba induló Eupolisz utazásomat. Ebben az évben kimaradt Mexikóváros érintésével Teotihuacan, ami biztos egyes utasoknak hiányozni fog. Ezért a következőket tervezem, mikor a helyszínen leszünk... more »

Latin-Amerika túlélési útmutató

Uticélok, Ecuador, Kuba, Dolgozatok, disszertációk, publikációk, Venezuela, Costa Rica, Nicaragua, Guatemala, Panama, Dominikai Köztársaság, Peru, Bolívia, Chile, Mexikó, Honduras, El Salvador Send feedback »
Ezt ugyan az Eupolisznak írtam (ezért a kicsit hivatalos stílus), de bárkinek hasznára lehet, aki Latin-Amerikába készül és csekély önálló utazási tapasztalattal rendelkezik. more »

Videóválogatás a 2008.04-05. havi Mexikó, Guatemala, Belize túráról

Uticélok, Érdekes, poénos videók, fotók, Guatemala, Belize, Mexikó Send feedback »
VIDEÓ! Ezeket a videókat az második Mexikó, Guatemala, Belize csoportom ottjártakor készítettem. more »

Videóválogatás a 2008.02. havi Mexikó, Guatemala, Belize túráról

Uticélok, Érdekes, poénos videók, fotók, Guatemala, Belize, Mexikó Send feedback »
VIDEÓ! Ezeket a videókat az első Mexikó, Guatemala, Belize csoportom ottjártakor készítettem. Megígértem nekik, hogy elküldöm a válogatást, hát jó másfél év múlva jött csak össze. more »

Autóstoppal egy homokszállító teherautó tetején

Uticélok, Érdekes, poénos videók, fotók, Guatemala Send feedback »
Ezt a felvételt Skót Béla nevű kedves utasom készítette egy rentkívül kalandos nap után. Lovagolni mentünk a hegyekbe az Atitlan-tó mellett Panajachel faluból, ahol engem ledobott a ló magáról és majdnem széttépett egy rotweiler. Ahhoz képest eleg j… more »

Apocalypto módon embert áldozok Guatemalában

Uticélok, Érdekes, poénos videók, fotók, Guatemala Send feedback »
VIDEÓ! Ha látta valaki a Mel Gibson Apocalypto c. filmjét, akkor lehet, hogy ezt a kis ökörködést érdekesnek talaja. Nekem tetszik, de én ott voltam. :)[video:youtube:DANObqCWuwc] more »

A latin szerelem

Uticélok, Ecuador, Kolumbia, Kuba, Dolgozatok, disszertációk, publikációk, Venezuela, Costa Rica, Nicaragua, Guatemala, Panama, Dominikai Köztársaság, Peru 3 feedbacks »
Itt egy remek demostracio, ahogy a latin hazassagszedelgo ferfi "szenved", mikor vegre a no veszi a batorsagat es fakepnel hagyja. Ebbol lehet kovetkeztetni, h mennyire porognek ezek erzelmileg, ill. arra is, hogy mennyit hazudnak.Eloszor a spanyol,… more »

A latin nő, mikor mérges

Uticélok, Ecuador, Kolumbia, Kuba, Dolgozatok, disszertációk, publikációk, Venezuela, Costa Rica, Nicaragua, Guatemala, Panama, Dominikai Köztársaság, Peru 3 feedbacks »
Ennek a fotosorzatnak a jelentosege csak a kivetelesen ritka fogofarku mexikoi meznyelo lefenykepezesevel merheto ossze. Sikerult lencsevegre kapnom azt, amit meg talan senkinek.A tortenet bajahoz hozzatartozik, h fotoalanyom tudta, h merges fotot sz… more »
Contact / Help. ©2017 by Jan C. blog engine / best cheap web hosting.
Design & icons by N.Design Studio. Skin by Tender Feelings / Skin Faktory.