Category: El Salvador

Utazási tanácsadás Latin-Amerikába, Ázsia egyes részeire utazóknak

Uticélok, Ecuador, Kolumbia, Kuba, Thaiföld, USA, Venezuela, Costa Rica, Nicaragua, Kambodzsa, Haiti, Vietnam, Információ, bejelentés, Guatemala, Panama, Dominikai Köztársaság, Peru, Bolívia, Chile, Laosz, Belize, Mexikó, Honduras, El Salvador, Indonézia, Malajzia, Szingapúr, Fülöp-szigetek, Hong Kong és Makaó, Brunei, Brazília, Argentína, Uruguay, Paraguay Send feedback »
20 éve utazom önállóan, az utóbbi 8 évben szinte megállás nélkül. Csaknem teljes Latin-Amikát bejártam és turisztikai szempontból jól ismerem Délkelet-Ázsia egy jó részét is. Latin-Amerikában 6 évet éltem és rendszeresen térek vissza turista csoportokkal a térségbe. Amennyiben nem utazási irodával szeretne útnak indulni, hanem önállóan és bizonytalan egyes kérdésekben, szívesen a rendelkezésére állok. more »

Meleg sztorik, avagy lágyan ringatózó kokain bálák Kuna Yalában

Kolumbia, Dolgozatok, disszertációk, publikációk, Costa Rica, Guatemala, Panama, Mexikó, Honduras, El Salvador Send feedback »
Panama karibi partvidéke nem csak az indián kultúráról és a csodás szigetekről nevezetes. Ez az egyik fő kábitószer kereskedelmi útvonal, Kolombia és Közép-Amerika, majd Mexikó és közvetve az Egyesült Államok között. Kolumbiából egyaránt indul… more »

Latin-Amerika

Uticélok, Ecuador, Kolumbia, Kuba, Venezuela, Costa Rica, Nicaragua, Érdekes, poénos videók, fotók, Guatemala, Panama, Dominikai Köztársaság, Peru, Bolívia, Chile, Belize, Mexikó, Honduras, El Salvador, Brazília, Uruguay, Paraguay Send feedback »
René Pérez Joglar, Residente de Calle 13 Egyetlen szabad csillag feliratú polóban, ami a független Puerto Ricót szimbolizálja. Ezt a dalt azoknak a latin-amerikaiaknak akarom cimezni, akik itt ülnek, ebben a teremben. Tiszta szivemből, az összes… more »

Ezt a gyöngyszemet most találtam. "Rohadt jenkik takarodjatok a picsába...", Hugo Chavez üzenete George W. Bushnak 2008-ban

Uticélok, Ecuador, Kolumbia, USA, Venezuela, Costa Rica, Nicaragua, Érdekes, poénos videók, fotók, Guatemala, Panama, Dominikai Köztársaság, Peru, Bolívia, Chile, Mexikó, Honduras, El Salvador, Argentína, Uruguay, Paraguay Send feedback »
Az ügy apropója az volt, hogy Bolívia kiutasította az USA nagykövetét, mert konspirációval vádolta az ottani ellenzék támogatása miatt és az ez okból kirobbanó erőszakos tüntetés következményeként. Erre az USA kiutasította a bolíviai nagykövetet, ma… more »

Mikor fognak a spanyolok és a többiek bocsánatot kérni az emberiség ellenes bűntetteikért? Más szóval Anibal Amaro helyében én is ezt tettem volna....

Uticélok, Ecuador, Kolumbia, Kuba, Dolgozatok, disszertációk, publikációk, USA, Venezuela, Costa Rica, Nicaragua, Haiti, Guatemala, Panama, Dominikai Köztársaság, Peru, Nagy Británia, Bolívia, Chile, Portugália, Belize, Mexikó, Honduras, El Salvador, Bürokrációs kálváriák, Brazília, Argentína, Uruguay, Paraguay 2 feedbacks »
VIDEÓ! Miért kellene a spanyoloknak bocsánatot kérniük egy olyan bűnért, amit nem a ma élő nemzedék követett el? Nos, szerintem bocsánatot kellene kérniük. Ennek már csak szimbólikus jelentősége lenne, mert a történelem menetén nem sokat változtatna. Nem csak azért kell bocsánatot kérni, mert legalább 10x annyi embert mészároltak le, mint a hitleri Németország, hanem mert létrehoztak egy földrésznyi mesztic kultúrát, amelynek szépségével és értékeivel egyáltalán nincsenek tisztában, mondhatjuk azt is, hogy megvetéssel viseltetnek irányába. Ezért gondolom azt, hogy a ma élő spanyolok tovább viszik elődeik bűneit és nem néztek még azokkal szembe. more »

A latin lélek, idézek másoktól

Uticélok, Ecuador, Kolumbia, Kuba, Venezuela, Costa Rica, Nicaragua, Guatemala, Panama, Dominikai Köztársaság, Peru, Bolívia, Chile, Belize, Mexikó, Honduras, El Salvador, Brazília, Argentína, Uruguay, Paraguay Send feedback »
A következő írást bármely latin-amerikai országról írhatták volna. A minőség nem, de a mérték persze területenként változó. "(...) Már nem bukok ki azon ha valaki fél órával később érkezik egy megbeszélésre indoklás nélkül, hanem örülök a lelkes ölelésének, a ragyogó mosolyának, a ténynek hogy egyáltalán odaért, mert időnként ez sem kevés. more »

Elkezdtem feltölteni a 2003-as év videóit

Uticélok, Costa Rica, Nicaragua, Információ, bejelentés, Érdekes, poénos videók, fotók, Guatemala, Honduras, El Salvador Send feedback »
Pubi és Zsombor barátommal közös Costa Rica, Nicaragua, Honduras, Guatemala és El Salvador túránk videóit keztem el feldolgozni. Van benne pár érdekes darab és pár olyan is, amit a szolgáltató azonnal letiltani, így azokat ha akarnám sem tudnám publikálni. Lényeg az, hogy nem unatkoztunk ezen az úton. more »

Latin-Amerika túlélési útmutató

Uticélok, Ecuador, Kuba, Dolgozatok, disszertációk, publikációk, Venezuela, Costa Rica, Nicaragua, Guatemala, Panama, Dominikai Köztársaság, Peru, Bolívia, Chile, Mexikó, Honduras, El Salvador Send feedback »
Ezt ugyan az Eupolisznak írtam (ezért a kicsit hivatalos stílus), de bárkinek hasznára lehet, aki Latin-Amerikába készül és csekély önálló utazási tapasztalattal rendelkezik. more »

Pár infó Guatemaláról és "Mi is történt Corcovadóban?"

Uticélok, Costa Rica, Nicaragua, Guatemala, Honduras, El Salvador Send feedback »
Guatemalaban azota sem javult a helyzet, az erdotuzzel meg sokaig hadakoztak az illetekesek, a paramilitarisok vegulis megbenitottak az orszagot, ugy hogy barrikadakat emeletek es ezeket neha fel is gyujtottak nyomatekositva szandekukat. Az autobuszvezet… more »

Hazaérkezési procedúrák folytatás

Uticélok, Costa Rica, Nicaragua, Guatemala, Honduras, El Salvador Send feedback »
Pubie a szo, amit kacsacsorrel kezdek, ilyen forman: ">", "Jean:", azt en mondom itten.Na Csa!El kell ismerni, hogy Zsombor nyert a hogyan erjunklegidealisabban haza versenyben, persze en isigyekeztem:)Visszafele San Jose fele, volt egy nagy baleset t… more »

Összefoglaló, Costa Ricában ismét

Uticélok, Costa Rica, Nicaragua, Guatemala, Honduras, El Salvador Send feedback »
Visszatertem immar egyedul atmeneti otthonomba. Pubi minden bizonnyal rendben hazaerkezik kozben. Zsombor meg szedelgett egy gorbe hetvegere a tersegben, mig kolcsonokbol penzhez jutott es a lekesett gepek sorozatat valahogy helyettesiteni tudtak mas jeg… more »

Menekülés Guatemalából El Salvadorba

Uticélok, Costa Rica, Nicaragua, Érdekes, poénos videók, fotók, Guatemala, Honduras, El Salvador Send feedback »
A las once de la manana, San Salvador, El Salvador...Mar mar kitor a harmadik vilaghaboru, de mi meg mindiga kis problemainkkal vagyunk elfoglalva. Most, hogyvegre ismet tortenik valami, eloben lehet nezni abombazasokat, lehet tunkolni a vert a kepernyok… more »

Zsombor és Pubi

Uticélok, Costa Rica, Nicaragua, Guatemala, Honduras, El Salvador Send feedback »
Zsomborral osszefutottam egy masik varosban 150 kilmeterre az eltunestol szinhelyetol. A foteren egy draga pizzeriaban ult, csomagok nelkul mezitlab, mert verekedes miatt a cipoje is szetszakadt. Az utolso 30 quetzalbol tapsolt igazi urkent. Kapott 100 d… more »

No me gusta Guatemala

Uticélok, Costa Rica, Nicaragua, Guatemala, Honduras, El Salvador Send feedback »
Ez az orszag harom alapveto pilleren nyugszik: Indian kultura, vulkanok es a romok, a maradek egy nagy szemetlerakat (azóta cizelláltam a véleményemet, az ország is sokat fejlődött, így egyik kedvenc közép-amerikai országommá jött fel - a szerk.). A… more »

Rovarinvázió

Uticélok, Costa Rica, Nicaragua, Guatemala, Honduras, El Salvador Send feedback »
Zzzzzzzzzz! Ne csak irigykedjetek am. Harmunk kozul en vagyok a legkomolyabb csipesgazda. Roatan ota legalabb 30 fele rovar csipett meg es nem is egyszer. A szigeten volt egy allat, ami a tetobe furja be magat (barbio), ejszaka alaszall es olyan fertozes… more »
Contact / Help. ©2017 by Jan C. blog software / web hosting / monetizing.
Design & icons by N.Design Studio. Skin by Tender Feelings / Evo Factory.