Category: Costa Rica

Utazási tanácsadás Latin-Amerikába, Ázsia egyes részeire utazóknak

Send feedback »
20 éve utazom önállóan, az utóbbi 8 évben szinte megállás nélkül. Csaknem teljes Latin-Amikát bejártam és turisztikai szempontból jól ismerem Délkelet-Ázsia egy jó részét is. Latin-Amerikában 6 évet éltem és rendszeresen térek vissza turista csoportokkal a térségbe. Amennyiben nem utazási irodával szeretne útnak indulni, hanem önállóan és bizonytalan egyes kérdésekben, szívesen a rendelkezésére állok. more »

Meleg sztorik, avagy lágyan ringatózó kokain bálák Kuna Yalában

Kolumbia, Dolgozatok, disszertációk, publikációk, Costa Rica, Guatemala, Panama, Mexikó, Honduras, El Salvador Send feedback »
Panama karibi partvidéke nem csak az indián kultúráról és a csodás szigetekről nevezetes. Ez az egyik fő kábitószer kereskedelmi útvonal, Kolombia és Közép-Amerika, majd Mexikó és közvetve az Egyesült Államok között. Kolumbiából egyaránt indul… more »

Latin-Amerika

Uticélok, Ecuador, Kolumbia, Kuba, Venezuela, Costa Rica, Nicaragua, Érdekes, poénos videók, fotók, Guatemala, Panama, Dominikai Köztársaság, Peru, Bolívia, Chile, Belize, Mexikó, Honduras, El Salvador, Brazília, Uruguay, Paraguay Send feedback »
René Pérez Joglar, Residente de Calle 13 Egyetlen szabad csillag feliratú polóban, ami a független Puerto Ricót szimbolizálja. Ezt a dalt azoknak a latin-amerikaiaknak akarom cimezni, akik itt ülnek, ebben a teremben. Tiszta szivemből, az összes… more »

Ezt a gyöngyszemet most találtam. "Rohadt jenkik takarodjatok a picsába...", Hugo Chavez üzenete George W. Bushnak 2008-ban

Uticélok, Ecuador, Kolumbia, USA, Venezuela, Costa Rica, Nicaragua, Érdekes, poénos videók, fotók, Guatemala, Panama, Dominikai Köztársaság, Peru, Bolívia, Chile, Mexikó, Honduras, El Salvador, Argentína, Uruguay, Paraguay Send feedback »
Az ügy apropója az volt, hogy Bolívia kiutasította az USA nagykövetét, mert konspirációval vádolta az ottani ellenzék támogatása miatt és az ez okból kirobbanó erőszakos tüntetés következményeként. Erre az USA kiutasította a bolíviai nagykövetet, ma… more »

Illegális szivarüzemet látogattam meg a napokban

Uticélok, Kuba, Costa Rica, Nicaragua, Érdekes, poénos videók, fotók Send feedback »
A következő videók szigorúan titkosak. A szivargyárat üzemeltető személy nem látható a videón és még a várost sem jelölöm meg, ahol ezt a felvételt késztettem. A lényeg, hogy mesterfokon üzik a dohányáru másolását és kiváló minőséget állít… more »

Az evés folytatódik nicaraguai módra, de Costa Ricában

Uticélok, Kuba, Costa Rica, Nicaragua, Érdekes, poénos videók, fotók, Adomány a napló fentartására Send feedback »
Ismét Közép-Amerikában landoltam. Mosni mentem le a konyhára, ahol találkoztam az állandó szállásom takaritónőivel, a kubai Gabyval és a nicaraguai Gloriával. Utóbbi éppen marhahúst főzött, paradicsomos szószban. Életfilozófiám az, hogy a boldo… more »

Így néz ki a csoportom a második héten egy átlagos napon, miközben előadást tartok a panamai történelemről és kultúráról

Uticélok, Costa Rica, Nicaragua, Érdekes, poénos videók, fotók, Panama 2 feedbacks »
Mindez délben...   more »

Első és sokáig utolsó leguán pörköltöm

Uticélok, Costa Rica, Nicaragua, Érdekes, poénos videók, fotók, Panama 2 feedbacks »
FOTÓ! Kuna indián barátaim az én tiszteletemre szerezték be a turistáknak teljesen illegális, csakis indiánok által fogyasztható leguánokat, hogy a csoportomat meglepjék egy jó kis leguán pörkölttel. Nézzük a részleteket!   more »

Gasztronómiai körkép Panamavárosban

Costa Rica, Nicaragua, Érdekes, poénos videók, fotók, Panama Send feedback »
Jókuti András felvételeit plagizálva mutatnám be azokat a pillanatokat, amiket én nap mint nap élek meg.[video:youtube:Gixkw4xeWK0]videó: Elsőnek kedvemcem a kolumbiai hurkasütő... egy barátom vérhasbüfének nevezné, de én már többször túlél… more »

Látogatás az öreg Bribri sámánnál, Bribri ének 2

Costa Rica, Nicaragua, Érdekes, poénos videók, fotók, Panama 2 feedbacks »
Csoportosan érkeztünk (én nem először) az öreg bribri sámán bácsihoz (senor saman). Az alkalomhoz illően sámándalt kántált nekünk, majd anyámat választotta ki a csoportból, hogy hagyományos négyszemközti áldásban részesitse.[video:youtube:ZGC… more »

Rastaman Vibration, yeah, yeah.. Positive... Memo Reloaded

Uticélok, Costa Rica, Nicaragua, Érdekes, poénos videók, fotók, Panama Send feedback »
VIDEÓ! A 2012-es év újabb reggae koncerteket adott az Eupolisz féle utazásokon. Csoportjaimon keresztül az általam nagyrabecsült Memo egyik szerény szponzorává válhattam. Igy két csopotom is részt vehetett a nemrég részleges szivleállásból felépült és 2… more »

800 méteres dróttkötélen az Arenal-vulkán lábánál, Costa Rica

Uticélok, Costa Rica, Érdekes, poénos videók, fotók Send feedback »
[video:youtube:iB0hSAAdeh4]video: lombkoronatura, avagy canopy az Arenal-vulkan labanal. more »

22-es csapdajaban Panamaban

Uticélok, Costa Rica, Nicaragua, Érdekes, poénos videók, fotók, Panama Send feedback »
Tegnap este indultam volna San Joseba, szokas szerint. Mar mehetnekem van innen Panamavarosban. Szokas szerint elhagytem egy borondot a taxiban, ebben nem csak az en cuccaim, de a szupermodell es a menedzserenek teli holmija is benne volt, ugyhogy jo kic… more »

Karácsonyi forgatag az Albrook bevásárló központban és átkelés Costa Ricába

Uticélok, Costa Rica, Érdekes, poénos videók, fotók, Panama Send feedback »
[video:youtube:y4u5uBeVreM]videó: karácsonyi fekete és indián forgatag a nép bevásárló központjában.[video:youtube:iA1TUgTPdlo]videó: átkelés a Panama, Costa Rica határon, örületes 5 órás procedúra. more »

Par erdekes foto

Costa Rica, Információ, bejelentés, Érdekes, poénos videók, fotók, Panama Send feedback »
Egyik kedvencem az utcai cipotisztittatas, egy masszazzsal is feler, masreszt a cipo uj eletre kel. Kar, hogy Europaban nincsen, bar vegulis mindegy, nekem jo itt is. Aki azt mondja, hogy otthon is ki tudja pucolni a cipojet, annak azt uzenem, hogy hajra… more »

Ujra Panama szidi

Uticélok, Kolumbia, Costa Rica, Információ, bejelentés, Panama Send feedback »
Sikerult megusznom a san josei keselo negyedet es a crackarus szomszed tarsasagat. Sot a vegen meg ossze is haverkodtunk. Na azert nem fogok vele osszejarni crack partikra, de legalabbis elbeszelgettunk.Szokasos bolyongasom allando lepese a Costa Ricat P… more »
Contact / Help. ©2017 by Jan C. blog software / hosting.
Design & icons by N.Design Studio. Skin by Tender Feelings / Evo Factory.