Category: Nagy Británia

Mikor fognak a spanyolok és a többiek bocsánatot kérni az emberiség ellenes bűntetteikért? Más szóval Anibal Amaro helyében én is ezt tettem volna....

Uticélok, Ecuador, Kolumbia, Kuba, Dolgozatok, disszertációk, publikációk, USA, Venezuela, Costa Rica, Nicaragua, Haiti, Guatemala, Panama, Dominikai Köztársaság, Peru, Nagy Británia, Bolívia, Chile, Portugália, Belize, Mexikó, Honduras, El Salvador, Bürokrációs kálváriák, Brazília, Argentína, Uruguay, Paraguay 2 feedbacks »
VIDEÓ! Miért kellene a spanyoloknak bocsánatot kérniük egy olyan bűnért, amit nem a ma élő nemzedék követett el? Nos, szerintem bocsánatot kellene kérniük. Ennek már csak szimbólikus jelentősége lenne, mert a történelem menetén nem sokat változtatna. Nem csak azért kell bocsánatot kérni, mert legalább 10x annyi embert mészároltak le, mint a hitleri Németország, hanem mert létrehoztak egy földrésznyi mesztic kultúrát, amelynek szépségével és értékeivel egyáltalán nincsenek tisztában, mondhatjuk azt is, hogy megvetéssel viseltetnek irányába. Ezért gondolom azt, hogy a ma élő spanyolok tovább viszik elődeik bűneit és nem néztek még azokkal szembe. more »

Felszállás előtt

Uticélok, Costa Rica, Nagy Británia Send feedback »
Probalok ugyan tavolmaradni a szamitastechnikatol, lepukkant Windows konfiguraciok butykolgetese ugyanis nem tartozik eppen a kedvenc elfoglaltsagaim koze, megis mindig itt kotok ki. more »

Londonból jelentkezem ismét

Uticélok, Costa Rica, Nagy Británia Send feedback »
Ujra Londonbol jelentkezem. Vegre itt melegebb az ido, miutan a ket hetet Irorszagban vegigfagyoskodtuk es betegeskedtuk. Azert jo volt, de leginkabb jo volt onnan eljonni, barmilyen szep is az a taj. A kocsmaban egyebkent nem esik az eso, de mindenutt m… more »

London fotók, Costa Rica önkéntes távlatok

Uticélok, Costa Rica, Nagy Británia Send feedback »
Sztok!Feltettem egy bongeszheto verziot a londonifotomimrol. Sikerult egy-ket igen sztereotip temat islekapnom, de pont erre vagytam; emeletes buszokra, megtaxikra, naplementere a temzen, kupakos rendor stb.http://netty.multigraph.com/~jean/london/Holnap… more »

London folytatás

Uticélok, Costa Rica, Nagy Británia Send feedback »
Ma eleg erdekes dolgok tortentek. Prohaszka Katinak ezuton is szeretnek koszonetet mondani, mert mind mindig ma is az o programja szerint indultam utnak. Nagy szerencsem van az idovel, mert szinte mindent jo fenyben tudok fotozni. Eloszlatando tovabbi fe… more »

London

Uticélok, Costa Rica, Nagy Británia Send feedback »
Udvozlet! Egeszben megerkeztem az elso allomasra, Londonba. Gondolom ezen a listan mar mindenki (and their brothers) volt itt rajtam kivul, ugyhogy nem reszletezem, hogy milyen a Big Ben meg a tobbiek.Az elso szallasadom nagyon szimpatikus 50-es holgyesz… more »
Contact / Help. ©2017 by Jan C. blogging tool / blog hosting / Francois.
Design & icons by N.Design Studio. Skin by Tender Feelings / Evo Factory.