Categories: Uticélok, Argentína, Belize, Bolívia, Brazília, Brunei, Chile, Costa Rica, Dominikai Köztársaság, Ecuador, El Salvador, Franciaország, Fülöp-szigetek, Guatemala, Haiti, Honduras, Hong Kong és Makaó, Indonézia, Írország, Jamaica, Kambodzsa, Kolumbia, Kuba, Laosz, Magyarország, Malajzia, Mexikó, Nagy Británia, Nicaragua, Olaszország, Panama, Paraguay, Peru, Portugália, Szingapúr, Szlovákia, Thaiföld, Törökország, Uruguay, USA, Venezuela, Vietnam

Utazási tanácsadás Latin-Amerikába, Ázsia egyes részeire utazóknak

Send feedback »
20 éve utazom önállóan, az utóbbi 8 évben szinte megállás nélkül. Csaknem teljes Latin-Amikát bejártam és turisztikai szempontból jól ismerem Délkelet-Ázsia egy jó részét is. Latin-Amerikában 6 évet éltem és rendszeresen térek vissza turista csoportokkal a térségbe. Amennyiben nem utazási irodával szeretne útnak indulni, hanem önállóan és bizonytalan egyes kérdésekben, szívesen a rendelkezésére állok. more »

Vaderdei lovaglás Guantanamóban

Uticélok, Kuba, Érdekes, poénos videók, fotók Send feedback »
Na nem a katonai bázison voltam, hanem csak a Guantanamó környékbeli erdőkben lovagoltam 2-3 napot. Találtam egy szimpatikus földmüves családot, akikre úgy kellett tukmálnom a pénzt a lovaglás utan. Ilyet is ritkán látni arrafelé. Ez idő alatt… more »

New York Brooklyn, Black Friday

Uticélok, USA, Érdekes, poénos videók, fotók Send feedback »
Allábbi képek tanuskodnak arról, hogy hogyan sikerült beilleszkednem New Yorkban kicsit több, mint 1 hét alatt. Az a kedves kis brooklyni negyed ahol laktam uruguayi barátomnál, Alejandrónál tipikusan olyan, mint amiket a filmekben látni. Emberek bevásár… more »

Meleg sztorik, avagy lágyan ringatózó kokain bálák Kuna Yalában

Kolumbia, Dolgozatok, disszertációk, publikációk, Costa Rica, Guatemala, Panama, Mexikó, Honduras, El Salvador Send feedback »
Panama karibi partvidéke nem csak az indián kultúráról és a csodás szigetekről nevezetes. Ez az egyik fő kábitószer kereskedelmi útvonal, Kolombia és Közép-Amerika, majd Mexikó és közvetve az Egyesült Államok között. Kolumbiából egyaránt indul… more »

Latin-Amerika

Uticélok, Ecuador, Kolumbia, Kuba, Venezuela, Costa Rica, Nicaragua, Érdekes, poénos videók, fotók, Guatemala, Panama, Dominikai Köztársaság, Peru, Bolívia, Chile, Belize, Mexikó, Honduras, El Salvador, Brazília, Uruguay, Paraguay Send feedback »
René Pérez Joglar, Residente de Calle 13 Egyetlen szabad csillag feliratú polóban, ami a független Puerto Ricót szimbolizálja. Ezt a dalt azoknak a latin-amerikaiaknak akarom cimezni, akik itt ülnek, ebben a teremben. Tiszta szivemből, az összes… more »

Jamaicai gospel kórus és egy reggea koncert a tengerparton

Információ, bejelentés, Érdekes, poénos videók, fotók, Jamaica Send feedback »
Ezúttal nem lenge kislányok fogják rázni a feneküket, hanem ingó bingó afro nénik tólják a gospelt, de mondjuk olyan szinten, hogy a helyszínen libabőrös voltam. Jó értelemben. A videó sajnos nem adja teljesen vissza. Egész életemben vágytam arra, h… more »

Miért a kolumbiai nők a legszebbek az Amerikai kontinensen, sőt?

Uticélok, Kolumbia, Érdekes, poénos videók, fotók Send feedback »
A választ nem tudom, csak megerősíteni tudom a tényt, hogy így van. Hál Istennek több kolumbiai hölggyel volt dolgom és tényleg így néznek ki, bár vannak köztük feketébbek is. Azok is nyagyon jók és legalább ilyen jól mozognak. Én már arra s szintre… more »

Ezt a gyöngyszemet most találtam. "Rohadt jenkik takarodjatok a picsába...", Hugo Chavez üzenete George W. Bushnak 2008-ban

Uticélok, Ecuador, Kolumbia, USA, Venezuela, Costa Rica, Nicaragua, Érdekes, poénos videók, fotók, Guatemala, Panama, Dominikai Köztársaság, Peru, Bolívia, Chile, Mexikó, Honduras, El Salvador, Argentína, Uruguay, Paraguay Send feedback »
Az ügy apropója az volt, hogy Bolívia kiutasította az USA nagykövetét, mert konspirációval vádolta az ottani ellenzék támogatása miatt és az ez okból kirobbanó erőszakos tüntetés következményeként. Erre az USA kiutasította a bolíviai nagykövetet, ma… more »

Érdemes betartani a közlekedési figyelmeztetéseket Peruban

Uticélok, Érdekes, poénos videók, fotók, Peru, Adomány a napló fentartására Send feedback »
    more »

A Fold 50 legveszelyesebb varosa

Uticélok, Dolgozatok, disszertációk, publikációk Send feedback »
Borton jellegu szallasomon olvasgatva az index.hu-n lettem figyelmes egy cikkre. Ez a vilag gyilkossagi adatok alapjan legveszelyesebb varosait targyalta, amit egy mexikoi civil szervezet publikaciojara alapozott. Atneztem ezt a listat, mert kivancsi vol… more »

Merre jártam eddig?

Uticélok, Dolgozatok, disszertációk, publikációk, Információ, bejelentés Send feedback »
Ezt összedobtam hirtelen, mivel nem tudom beágyazni, ezért cikk formájában publikálom. Amit hiányolok, hogy a Dnyeszter Menti Köztársaság nincs a listán, mert ugyan független, de nem elismert állam... more »

Utazás a vörös ördögön Panamában

Uticélok, Dolgozatok, disszertációk, publikációk, Érdekes, poénos videók, fotók, Panama Send feedback »
Ez hozzátartozik a Panamavárosi élményhez, az ún. diablo rojo, vagy vörös ördög akkor sem hajlandó kipusztulni, miután a kormány milliókat költött a városi közlekedés modernizációjára. A panamaiak jó része nem a modern szép légkondis buszokat használja,… more »

Ne fogyassz többé környezetszennyező csomagolású terméket!

Uticélok, Dolgozatok, disszertációk, publikációk, Érdekes, poénos videók, fotók, Panama, Fogyasztói prüszkölések 2 feedbacks »
Ez az egyetlen módja, hogy biztosan elkerüljük, hogy a kb. 500 év alatt lebomló műanyag csomagolások, melyek közül a legrosszabb a celuláris a természetben kössenek ki. Civilizált embernek tartjuk magunkat, de folyamatosan szarunk bele a saját fészk… more »

Heppi borzdej

Uticélok, Dolgozatok, disszertációk, publikációk, Információ, bejelentés, Panama, Brazília 3 feedbacks »
Egyuttal koszonom a jo kivansagokat. Ahelyett, h a szeretteimmel meghitten, vagy bulizva toltottem volna a 41. szuletsnapomat, aminek egyebkent en nem tulajdonitok nagy jelentoseget, mint esemenynek, marmint a szuletesnapnak altalaban. Ehelyett a kovetke… more »

Amikor irigyelnek

Uticélok, Dolgozatok, disszertációk, publikációk 6 feedbacks »
Szeretem, mikor azt mondják, vagy írják nekem, hogy mennyire irigyelnek engem a munkám vagy az életem miatt. Biztos tudják ezek az emberek, hogy miről beszélnek? Hol vagy kérdezik tőlem. -Éppen Braziliában/Costa Ricában/Panamában felelem. É… more »

Illegális szivarüzemet látogattam meg a napokban

Uticélok, Kuba, Costa Rica, Nicaragua, Érdekes, poénos videók, fotók Send feedback »
A következő videók szigorúan titkosak. A szivargyárat üzemeltető személy nem látható a videón és még a várost sem jelölöm meg, ahol ezt a felvételt késztettem. A lényeg, hogy mesterfokon üzik a dohányáru másolását és kiváló minőséget állít… more »
Contact / Help. ©2017 by Jan C. blog soft / cheap web hosting / adsense.
Design & icons by N.Design Studio. Skin by Tender Feelings / Skin Faktory.