« Heppi borzdejIllegális szivarüzemet látogattam meg a napokban »

6 comments

 1. § Ákos Email said on :
  Mi van Zsan, bekattantál??
  Én amúgy nem irigyellek, hisz sokat meséltél ennek az életformának az árnyoldalairól is. De akkor is, kissé nem ideill? ez a kifakadás.
 2. § sioppeia Email said on :
  Remélem a ma már jobb kedved van! :-) Hisz hamarosan újra velünk együtt szívod a f?város üdít? leveg?jét. Persze irigykedünk, irigykedünk, de tudjuk: "Mindenütt jó, de legjobb otthon", tehát várunk HAZA!
  Ha lassan is, de kezd változni, lüktetni a belváros, jó végig sétálni, vagy bringázni a felújított falak között! A Balaton pedig mesés!
  Üdv. Gabi
 3. § admin® Email said on :
  Nem volt rossz kedvem, mikor ezt irtam.
 4. § TermeszetErdeszet Email said on :
  Én max. azért irigyellek, mert van kitartásod, erod, turoképességed fent leírtakhoz. Szívesen bejárnám a világot, de tudom, hogy számomra annyira fontos a kényelem, hogy ha (sokat) fizetnének, akkor sem csinálnám ezt. Valamit valamiért - szokták mondani, de azért ennek az életmódnak megvan az ára. Mivel rendszeresen olvasom a blogot, azért elottem kirajzolódik, milyen árnyoldalai vannak a munkádnak. (Mondjuk, most tényleg úgy tunt, mintha kicsit bekattantál volna.)
 5. § Jean® Email said on :
  Koszonom, legalabb jottek bejegyzesek erre az irasra, a legrosszabb az erdektelenseg, tehat en ennek orulok. Egyebkent evek ota fogalmazodnak bennem ezek a gondolatok es most kiirtam magambol, jol is esett.
 6. § Beregszaszi Email said on :
  Szia Jean. A repakicsavaras, mint altatoszer ajanlasa nagyon tetszett :) Neha ki kell ereszteni a gozt. Nyomorult nyarspolgarok irigyelnek a mereszsegedert.

This post has 1 feedback awaiting moderation...

Contact / Help. ©2017 by Jan C. PHP framework / vps / François.
Design & icons by N.Design Studio. Skin by Tender Feelings / Evo Factory.