Category: Adomány a napló fentartására

Playa del Carmen, mint földi pokol

Adomány a napló fentartására Send feedback »
Ehhez a tengerparthoz tartozó kisvárosban téblábolt több csoportom is már. Képzeljünk el egy tucat embert, amint tipeg-topog tágranyilt szemmel, mint a napos csibék. Egyesek teljesen komolyan megkérdezik: Mit lehet itt csinálni?, mások gunyorosan mondoga… more »

Érdemes betartani a közlekedési figyelmeztetéseket Peruban

Uticélok, Érdekes, poénos videók, fotók, Peru, Adomány a napló fentartására Send feedback »
    more »

Az evés folytatódik nicaraguai módra, de Costa Ricában

Uticélok, Kuba, Costa Rica, Nicaragua, Érdekes, poénos videók, fotók, Adomány a napló fentartására Send feedback »
Ismét Közép-Amerikában landoltam. Mosni mentem le a konyhára, ahol találkoztam az állandó szállásom takaritónőivel, a kubai Gabyval és a nicaraguai Gloriával. Utóbbi éppen marhahúst főzött, paradicsomos szószban. Életfilozófiám az, hogy a boldo… more »

Marhahúsért Argentinában és Uruguayban

Uticélok, Érdekes, poénos videók, fotók, Brazília, Argentína, Uruguay, Paraguay, Adomány a napló fentartására Send feedback »
    more »

Bogota, Manizales, Medellin

Uticélok, Kolumbia, Panama, Adomány a napló fentartására Send feedback »
Pubi baratom beszamolja sikeresnek bizonyult igy a folyatatasokat is kozlom... "El Cocuyt elhagyva kezdtek az esozesek is "tompulni". A vizeses-szeru zuhatagokat ugy kell elkepzelni, hogy pl. Cartagenaban mikor bementem egy szorakozohelyre, meg nem ese… more »

Fel a fejjel

Adomány a napló fentartására Send feedback »
Megprobalom a gyakorlatban is megvalositani, amit par napja irtam. Bent maradt egy taxiban a kisebbik borondom az osszes ruhammal, ket konyvvel, ket kedvenc nadragommal es egy polommal. Az osszes gyogyszerem es a vitaminok, meg tisztalkodasi eszkozok. Mi… more »

Rajottem egy-ket dologra, jobb kesobb, mint soha, avagy mikor kernek a spanyolok bocsanatot emberiseg ellenes buneikert 2

Adomány a napló fentartására Send feedback »
Egesz eletemet ugy eltem le, hogy kutattam az igazsagot. Gyerekekoromban ciganyokkal jartam iskolaba (nem onszantambol, ki az a hulye?), laktam indianokkal, latinokkal, negerekkel. Nekem ne pofazzon senki sem a parlamentbol, hogy te is mas vagy more »

Adomány a napló fentartására

Információ, bejelentés, Adomány a napló fentartására Send feedback »
Kedves olvasó! Amennyiben tetszik neked ez a napló és néha visszatérsz ide olvasni a cikkeket, kérlek szánj erre a gondolotra pár percet. Ha úgy érzed, hogy szórakoztató a naplóm, akkor szívesem veszek bármekkora mértékű adományt. Hangsúlyozni szeretném, hogy az adományok nélkül is természetesen felszínen maradok, nem ebből szeretnék megélni. Ezek inább csak arra ösztönöznek, hogy még több cikket írjak. Ill. ne sajnáljam az energiát az írásra, ami a munkától veszi el az időt. more »
Contact / Help. ©2017 by Jan C. blog software / hosting.
Design & icons by N.Design Studio. Skin by Tender Feelings / Evo Factory.